Търся начин да подкарам FIA GT Racing.
Идеи за сериен номер, генератор или друго хомеопатично средство.
Директни линкове се приемат с нескрито задоволство.
Благодаря предварително!
Търся начин да подкарам FIA GT Racing.
Идеи за сериен номер, генератор или друго хомеопатично средство.
Директни линкове се приемат с нескрито задоволство.
Благодаря предварително!
Ммм, виж сега, няма да ти помогнат нито сериини номера, нито нищо Това ако не се лъжа беше със Старфорс защита и тръгваше мноооооооого трудно.
Та значи:
Ето ти NFO Файла, където е описано как се пуска играта.
Ето ти и цялата ДИРЕКТОРИЯ с играта, от където можеш да си дръпнеш файлчетата нужни за "прецакването" на Старфорс защитата.
Аз лично, с подобни тъпотии не се знаимавам, защото мъките дето се полагат да пуснеш играта, просто обезмислят игрането Като направят всички игри с тая защита, тогаз ще му мисля
Успех
С този мини имидж за който кайсо даде линк играта тръгва.
Пак след задължителната гимнастика по откачане на реалните иде устройства.
А не знам защо но досега май основно ралита излизат със старфорс3 защита.
Може би авторите и си падат по ралитата и правят специална отстъпка за фирмите които искат да си защитят ралитата
и "sacred +" излезе със starforce и ме отказа да го играя... дано докато излезе двойката успеят да я разбият като хората, че иначе наистина усилията ти късат нервите и удоволствие от играта няма
Благодарско на всички!
Ще опитаме на машината на приятелчето всички стъпки и приложения, които сте ми дали и ще докладвам.
[]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Malone това упътване ти трябва!
Ето ти и препратка към цялата директория.
Забележка: става и без Alcohol, а само с DaemonTools
Забележка №2: за съжаление играта не оправда очакванията ми в никаква степен. Много жалко [V]
<div align="right">Originally posted by laMARTIN*-*14/02/2005*:* 22:08:06</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Да ама при мене не тръгна така.
Не тръгна нито с Алкохол, нито с ДаемонТуулс Мъчих, мъчих и неще и не ще.
Дано поне с ТАЗИ да успея, че много я хвалят
Аз използвам SF Nightmare v. 1.11 от Старфък- http://www.project-starfu?k.tk (? - с)
Правя следното:
1. Инсталирам образите с помощта на Алкохол 120%.
2. Пускам играта за да се активира защитата, след това reboot.
3. Пускам SF Nightmare и изчиствам Ывсичките устройства от IDE chanel 2 (двата ми рома са на този канал), проверявам да ли са изчезнали знаците на ромовете в My Computer.
4. Слагам мини-имиджа в рома на Алкохола и пускам играта.
5. След играта пускам пак SF Nightmare и активирам ромовете на IDE chanel 2.
По този начин (с малки особености за всяка игра) съм пускал TOCA RD2, CMR 2005, SRS, TrackMania, Cycling Manager4 и др.
P.S. Не съм съгласен че GTR не си струва. Играта е мъстхев за любителя на хардкор симулаторите. Въпреки че е на физическия ISI-енджин, той е преработен изцяло. Може би няма да може да измести игрите на Папирус, но колко струва само технологията LiveTrack! Зависи какво очаква да получи човек от играта, естествено ако търсите там геймплей а-ла NFS & co., едва ли ще ви хареса.
някой ще може ли да ми даде линк към Star**** защото не мога да я намеря а лика който е даден към дата.бг не ми го отваря мерси предварително
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">някой ще може ли да ми даде линк към Star**** защото не мога да я намеря а лика който е даден към дата.бг не ми го отваря мерси предварително
<div align="right">Originally posted by ggbg*-*04/04/2005*:* 12:33:37</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Линкът, който дадох по-горе е правилен. Единствено на местото на въпросителният знак напиши "с"-латинско.