АБе страшна работа ... немога да си подкарам ПЦ-то [] . Значи хващтам се аз снощи да си чистя комп-а ... разкачих абсолютно всички елементи (от компоненти до захранване) и си ги почистих ... зглобявам го , тръгва и таман да чекне харда и изключва самичък (7-8 секунди след като съм го включил). Намерих проблема ... бях сложил малко напред радиатора и явно не е правил добър контакт процесора с радиатора. Включвам го после , тръгва , неспира , но нищо на екрана ... пак го изключвам пак включвам пак така ... викам да не е нещо от рама ... махам го пиии-ука ... та проверих всичко ... 1000 пъти изк-вкл и нетръгна ! сега в момента не свети зелената лампичка , работи вентилатора на захранването , вентилатора на видео картата не се върти , ако искарам рама не пиии-ука ... и не се вкл монитора ... нямам си на представа от какво е проблема ... с дъно VIA K7VTA3 съм , джъмперите са си на мястото (тоест 3те които са дадени в книжката - за резет биос и овър клок) ... гледах процесора , нит е пушил , нит е черен ...
Моля ако някой има някаква идеа да сподели , че днес е неделя , сервизите неработят , а аз съм без ПЦ []