Дъщеря ми е на 5 год. и искам да и кача някакви игри.Проблема е,че игрите са област в която нямам никакви интереси.Дайте идеи и линкове! 10х
Дъщеря ми е на 5 год. и искам да и кача някакви игри.Проблема е,че игрите са област в която нямам никакви интереси.Дайте идеи и линкове! 10х
Ако можеш да си намериш "After Dark Games" - мисля, че е доста подходящо.
Благодаря!Тази последната игра в момента е хит за дъщеря ми [8D] Да знаете случайно къде я има "излекувана"?
http://www.dechica.com
http://kidsbg.com/index.php
Детето ти ще остане доволно.
ако искаш да избегне обяснения за това <font color="red">... </font id="red">
E, <font color="purple">Mr.TECHNO</font id="purple">, как може да си толкова брутален... съобразявай се... [:P]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ако искаш да избегне обяснения за това как ...
<div align="right">Originally posted by Mr.TECHNO*-*04/04/2005*:* 14:34:09</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Наистина съжaлявам,че трябва да разваля добрия тон на форума.
<font color="red">mod. edit Raid
Определено шегата е малко дебелашка, но все пак нека да не използваме обидни квалификации един към друг. Изяснете си отношенията с PM.</font id="red">
<font color="purple">Caesar</font id="purple">, след още 5 години детето ти ще разбира повече от теб, вярвай ми... Имам наблюдения върху детската аудитория и мога да докладвам за неподозирани [за теб, като възпитан родител] резултати...
Но явно просто не си схванал шегата в случая, или някой/нещо ти е крив/о...
Съвет: Изправи го, преди да се огъне съвсем! []
Мисля,че не си прав,но нямам намерение да раздухвам огъня.Изказването беше гадно и нямаше как да го оставя без отговор.Имам алергия към "дебелашките"шеги,особено когато се отнася за деца.А иначе - никой за нищо не ми е крив.Напротив,благодарен съм на момчетата,които дадоха идеи и линкове по темата.10х
На моята щерка и пускам Nutcracker (май я мярках на арената)
Играта е по балета на Чайковски и е образователна.
Има няколко подигри.
При една от тях трябва да се познаят инструментите по мелодийка, а като се поставят всички инструменти на сцената оркестъра (от животинки) започва да свири като се осветяват свирещите инструменти.
Има игра при която трябва трябва да се посочат инструментите на които се изпълнява музика от балета.
Въобще доста полезна игрица.