Прерових и 4 диска- нищо. Преди си я инсталирах от ISO файлове, но сега един приятел ми ги записа като exe и от тогава не тръгва. Може ли това да е причината? Да не е изпуснал някой файл?
Прерових и 4 диска- нищо. Преди си я инсталирах от ISO файлове, но сега един приятел ми ги записа като exe и от тогава не тръгва. Може ли това да е причината? Да не е изпуснал някой файл?
какво .ехе ти е записал?
направил е един огромен .ехе file, който стартираш и той ти "слага" играта?
Ейййй, не се научиха тези хора, че 70 % от игрите след инсталация слагат записи в регистрите и едно просто копиране на папката с играта не е вариант тя да тръгне на друг компютър... Пък иначе всичките са "големи хакери"! []
Мда, не е като доброто старо време, когато се събираха по 20 "големи" игри на един диск и за да инсталираш някоя си я разархивираш и пускаш нещо от сорта на setup.bat [:D]
За търсачката на дата.бг - като си намериш нещо, разцепено на много архиви си отваряш директорията, в която е и тогава зареждаш всички файлове за теглене.
И да, ДМ е сто пъти по-добър от Флашгет.
Ами аз му казах да ми даде предишните дискове с ISO файловете, които си тръгваха, но той ме убеди и категорично заяви, че няма проблем и играта ще си тръгне - да ама не!