-
Sims2-с извинение!
Здравейте,
Поднасям моите извинения към модераторите, че пускам нова тема за играта.С риск темата да бъде изтрита и то с основание, се нуждая от помоща ви:
Проблема ми е следния:
Изтеглих следните файлове от Dата.бг, за тази игра , а именно:
1.The Sims 2 University Mini Image-TNT
2.The Sims 2 University Mini Image-BLeH
3.The Sims 2 University-VNGCLONE CD1
4.The Sims 2 University-VNGCLONE CD1
5.The Sims 2 University-VNGCLONE CD2
6.The Sims 2 University-VNGCLONE CD2.cue
Прочетох много подробно и това което сте написали на следните сдреси:
http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=181771&highlight=
http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=314945
въпреки това не разбирам, написаното тука:
.."1.Преди инсталацията:
- Аз съм на XP.
- Трябва да иматеинсталиран THE SIMS 2 на компютъра.(препоръчително е да не сменяте инсталационната папка т.е. да инсталирате играта в C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2 )
- Трябва да имате инсталирана Alcohol 120% версия 1.9.2 1705 (която Ви прави виртуален cd-rom, в който маунтвате(зареждате) image файловете(mds и т.н.))
- Сваляте играта (2-те CD-a). Аз го направих от bubu.to, но да знаете, че файловете в торента на арената са същите.
"...
не разбирам , какво значи да имам инсталисан Симс2, и как да го направя.
Ще съм безкрайно благодарен , ако някой малко по ясно опише стъпките през които трябва да мина.
п.п
Отново се извинявам на модераторите и читателите на форума ако поставения проблем е досаден за някого!
-
Sims2-с извинение!
това означава, че university не е самостоятелна игра, а трябва да се инсталира преди нея оригиналния sims 2
-
Sims2-с извинение!
Би ли помогнал някой, от къде да изтегля играта която трябва да се инсталирам.
Благодаря
-
Sims2-с извинение!
-
Sims2-с извинение!
В Арена е невъзможно да се вредя.Имат лимит и който хване не пуска.Все някога трябва да стане.
А в дата.бг, намерих 50 архива от по 47МБ???, нечовешка работа за теглене:-(
Какво им пречеше да са (BIN) или (ISO)???
Kакто и да е .Благодаря ти за помоща.
-
Sims2-с извинение!
Да не би случайно да си мислиш, че на .BIN или .ISO ще заема по-малко място отколкото 50 архива х 47 МВ?
-
Sims2-с извинение!
той ръчно ще ги вкарва в някой dl manager, затова му е болката :))))))
-
Sims2-с извинение!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">той ръчно ще ги вкарва в някой dl manager, затова му е болката :))))))
<div align="right">Originally posted by igulated*-*31/03/2005*:* 13:25:30</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Е, какъв е проблемът да ги вкара автоматично всичките - става с 2-3 кликвания на мишката... [:(!]
-
Sims2-с извинение!
Иво,
болката ми е рачното вкарване, на флаш гета не знам как автоматично да задам от дата.бг, да тегли тези 47 архива.В момента в който се пробвах и сложи всевъзможни глупости:-(
Размерите нямат значение, разполагам с бърза връзка.Е направих героизъм в мирно време да ги вкарам един по един:-))
p.p
Както и предполагах, един DAT файл липсва:-))), от тези архив във архива и нещата приключват до тука, докато не се намерят читави BIN или ISO файлове от някъде.
-
Sims2-с извинение!
Ако си инсталирал читав <font color="red">Download Manager</font id="red"> [<font color="red">DM</font id="red">], в контекстното меню [което се появява при натискане на десен бутон на мишката] трябва да имаш добавени следните редове:
<font color="blue">"Сваляне с DM"</font id="blue">
и
<font color="blue">"Сваляне на <u>всички</u> с DM"</font id="blue">,
или нещо подобно.
Просто избираш вторият ред и махаш отметките на тези файлове, които не са ти архив на играта, посочваш директорията и... готово! Нима е толкова сложно?
-
Sims2-с извинение!
Иво,
не е сложно и точно така го правя.Ти пробвал ли си по този начин от дата.бг да теглиш такива архиви.Аз пробвах и всевъзможни неща ми сложи да тегля.За да ги махна щях да загубя толкова времв , колкото загубих с вкарването на един по един.Както и да е .Минало заминало.Лошото е че не свърших никаква работа:-(, за съжаление!
-
Sims2-с извинение!
тоя въшлясал флашгет няма ли свестен браузър, който да сортира типа файлове и по този начин да избегнеш свалянето на тонове ненужни лайна покрай нужните?
-
Sims2-с извинение!
десен click -> download all -> options и си пишеш default-ните формати, които искаш
-
Sims2-с извинение!
Може ли да попитам нещо- the sims2 я инсталирах и исках да сложа Univercity ,но the sims не тръгна и съответно и Univercity също. От къде да си намеря свестен крак за the sims2=та да тръгне най-после!
-
Sims2-с извинение!
обикновено по дисковете има директория я crack, я divinity, а hoodlum - с други думи името на групата, която я е crack-нала. разгледай добре. аз играта съм я теглил за познати и crack-ът, който беше на дисковете си работеше безотказно