Някой да знае откъде може да се дръпне HalfLife 2?
В мрежите на Bittorent и eDonkey е пълно с източници на играта, така че може да се дръпне достатъчно комфортно, зависи каква ти е скоростта. Аз я свалих за два дена със скорост 512kbs.
Тези сайтове безплатно ли можеш да сваляш игри?И то цели игри не ДЕМО.
И колко струва на месец/или как е плащането там и законно ли е това нещо(пускане на цели игри)?
Тоза сайт: www.arenabg.com не се отваря поникакъв начин дори и с INTERNET EXPLORER 6!Може ли някой да каже покакув начин да го отворя този сайт?
Човеко гледам в няколко теми питаш за сайтове с игри. Значи да знаеш в едно 99% от случаите свалянето на цели игри е незаконно(да кажем има 1% когато производителя е пуснал сам играта за сваляне), няма какво да питаш за това. Ти не плащаш нищо за да ги свалиш, като си платиш вече е друго.
щом нямаш достъп до арената значи най-вероятно твоят доставчик няма достъп до там. Тоест ти нищо не може да направиш по въпроса. Потърси си друг сайт.
Аз открих друг сайт-но баща ми не е много сигурен да ли е законно-но то трябва да се плати-на сайта за да може да свалят игри-да ли това е законно-то се плаща.
Не разбра ли че са ти забранени портовете към арената и не можеш да теглиш нищо, разрови се в нета има я на много места (има и други торенти).
Да ама това не е арената-това беше някакъв друг,не арена.И донего имам достъп,самоче трябва да се плати и може да се теглят ИГРИ,ФИЛМИ.MP-3.