Я кажете как ви върви тази игра, щото при мен на 800х600 и всичко на мах почва да ми бави(поне на демото).
Athlon 1G,geforce2mx400,256mb,winxp
Я кажете как ви върви тази игра, щото при мен на 800х600 и всичко на мах почва да ми бави(поне на демото).
Athlon 1G,geforce2mx400,256mb,winxp
Абе некой знае ли откъде може да се издърпа това чудо? Аз я намерих на некакви фтп-та, ама архивите скапани, та скапани.
BROUGHT TO U BY MSAN
Zanesi si mashinata v Stud.Grad i se vklyu4i v nqkoq ot mrejite.Tam obiknoveno vsi4ko ima, pone az ottam si q drypnah.
A otnosno vyrveja, pri men vyrvi snosno pri 800x600/16 na duron750 i TNT2/M64, malko clocknata
Chipsy, ма това е грандиозна идея. Имам един приятел, дето се познава с момчета, администриращи една от тия мрежи. Казва, че е тъпкана с хубавини. Ще взема да отмаам кутията там и да се набъкам до козирката.
BROUGHT TO U BY MSAN
Mi DA,
Az go pravq ve4e po dva pyti v meseca, stiga ti da imash nqkoi poznat, izob6to vyrzan kym mrejata.Na men malko skypi4ko mi izliza, 6toto v Stud.Grad trezven po4ti ne iztraivam, ama mrejata pone si q biva!!!A 6to film ima...
има iso на techno-link
а че върви бавно - спор няма: вкъщи на duron 800/abit/256/gf2 pro на 10х7, всичко на max, но без fsaa като зареди сцената пред теб - вече е добре, ама на влизане на нови пространства ... вярно, че ram-a може да се вдигне на 512, както като пробвах на wolfenstein-a и имаше резултат. плача аз за нов процесор
Я кажете моля, на процесор 300 МHz, 160 рам и 32 Mb видео ще бачка ли? Няма нужда да е супер, само да върви. Други игри ка SR2, и real MYST, и IL-2 бачкат без проблеми.
________
To war - firmness, in defeat - obstinacy, by victory - magnanimity, in pease - goodwill.
(W. Churchill)
________
Daite URL za Medal Of Honor, che vyv free.techno nemoga da go otkriq tova iso
Internet Club "ChatHouse" Rousse
Ako ima niakoi zainteresovan da napravime edno serverche ta da jitkame online az sum v US i trusia niakoi ot BG che tie tuka i igri ne mogat da igraiat.
Az iama oroginalnata versia taka che mislia da niamame problemi po IP da jitkame
ICQ # 32376250