nikoi li niama demoto na Warcraft 3???
Така, като гледам май никой го няма. Между другото бая народ се сдоби с бетата, по време на кампанията януари месец. Ама оттогава никъде не съм я мернал по сайтовете.
BROUGHT TO U BY MSAN
Az imam betata. Samo deto ne moga da igraq o6te i si gledam samo Menuto(fona e mnogo gotina dinami4na 3D scena s horski zamak). BTW tyrsete FSGS(Emulator na battle.net) da si napraim edno syrvyr4e i da jigame 6tot ne moem da 4akame do koleda nali?
Бе то хубаво, дето я имаш jiroscop, ама да ни кажеш евентуално и ние от къде да си я дръпнем, а? ) Иначе, как ще направим Батъл.нет сървър и ще си я мааме?
BROUGHT TO U BY MSAN
abe to tui za slaganeto na FTP mnoo hubavo kato ideq ama kak q mislite rabotata s FSGS kato oshte ne q poddyrja
King's Klub of Fast Love
We4e si napravihme battle.net server i igraem s pylna para na betata. Wsi4ki neobhodimi link-ove i info mojete na namerite na foruma na GW - http://workshop.headoff.com/forums
btw : mnogo qka igra e.!!!
AZ IMAM BETATA I NQKOLKO CRACKA ZA SINGLEPLAYER
NAAKAJTE SEEEEEE
HAHAHAHAH
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
ftp://free.veno.org
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
TVA FTP BACHKA LI VAobste????
Не, не бачка. Пробвах, ама не.
BROUGHT TO U BY MSAN