Утре ще пусна ревю на играта, за всички които все още не са се докоснали до нея![]()
Утре ще пусна ревю на играта, за всички които все още не са се докоснали до нея![]()
Най-накрая сложих и пробвах куейк 4..... под уиндоус не щеше да тръгне, но под Линукс си върви като пушка.С АМД 2400+ @ 1,67GHz ; 512 RAM; GeForce FX 5600 @ 128 MB на 1024х768 малко лагва, но не искам да пробвам на 800х600. Бих окачествил игрицата точно като "олекотено подобие на ДууМ"
по-лека, не толкова стряскаща, което за мен е добре, тъй като искам да се отпусна вечер а не да се превъзбуждам така че да не мога да заспя.
![]()
И аз имам същото набюдение - под linux вървеше по-добре, отколкото под windows.
1 въпрос: Аз ги написах онези IP адреси, но Quake 4 поради някаква причина неможе да достъпи до интернет. А Zone Alarm казва, че е искал да дпстъпи. Даже и CD-KEY не иска.
точно заради тези IP адреси quake4 няма достъп до интерент, но то достъп и не ти трябва.Първоначално публикувано от MAD
след като можеш да играеш какъв е проблема?
Защото ако няма достъп до интернет, то той не може да вземе листа със сървърите(следователно немога да играя в мрежа). Това ми е проблема.
а случайно да си си купил официално играта и да имаш легален номер?
Не. Ама те и другите са без легален номер и мисля че играят, поне така казват.