Абе някой тук не играе ли - www.soccerproject.com ?
Абе някой тук не играе ли - www.soccerproject.com ?
А, на мене не ми е втори сезонът - получих си отбора началото на Юли някъде май беше тая година... Тепърва си тренирам играчите - още не мога една нормална ефективна игрова схема да построя.Първоначално публикувано от user25
А аз играя вече 6ти сезон, смятам че добре се представям даже достигнах 5ти кръг за купата този сезон и водя (засега) в групата си, в която дойдох миналият сезон. За което известен принос има hattrick coach proffesional
Регистрирах се и вече 5-и ден чакам. Бах тоз списък с чакащи, аз в пустинята за вода толко няма да чакам..
Това нормално ли е?
да, нормално е. после и тест трябва да минешПървоначално публикувано от metesator
Аха, стана. Сега чакам някой по-слаб от мен да ми се навие на приятелско мачле.
Забавно е
Аре бе! Дайте да друснем един приятелски в България (с правила на купата!), че ми писна да чакам няк'ви льольовци да приемат... Lyolyo, нищо лично, пич!
бих ти пуснал една покана, но по-нататък. участвам в една купа и съм стигнал до полуфинала.
btw , международните срещи носят малко повече опит. доколкото си спомням от срещта с бг отбор играчите получават по 0.1 exp , аз за международна - 0.2 ... не е много но все файда
Е то добре, ама аз се олях да давам пари за билети - на никой не му се пътува до България - защо ли?Първоначално публикувано от diaflin6
на смяната на сезона ще пробвам да ви пратя покана за приятелски, че ся много я закъсах с отбора и ме лупат като тъпан.
Абе айде направо купа да си спретнем
www.cupmanager.org
съгласен съм, ако има желаещи да го направим. знам поне 3 отбора, които ще се включат.
Само че сега започва новият сезон и най-добре да го направим след като всички отпаднат от купата.