Мдам, PYRO определно са хора които знаят какво правят!!! Тяхната поредица COMMANDOS им донесе доста $$$ и голям фен клуб. Макар, че аз не съм един от тях, познавам доста хора които се зарибиха по тяхната поредица. Когато преди година и нещо PYRO анонсираха, че правят 3D екшън, повечето фрнове са си помислили, че пичовете ЧАВКА им е испила мозъка. Но явно на пичовете им е дошло да гуша да правят едно и също 5-6 пъти подред с леко поокрасяване на играта и геймплеят. Бих казал, че в ндешно време доста са малко студията, които се обвързват с такива огромни промени в цялостната си работа и още повече в тяхното печелившо заглавие.
Но както и да е играта вече е факта и е на пазара(по наште торенти от 1 седмица ). Играта не е само за отколешни фенове на поредицата, но и за всеки човек които обича екшъните. Определно това е игра която слага доста игир в малкия си джоб без дори да претендира, че е ХИПЕР МЕГА ЯКО ЗАГЛАВИЕ. Играта е на тематика WWII и доста хора биха казали "Пак ли старата песен на нов глас". И ще бъдат прави, незнам за вас, но определно на мен взе да ми писва от тая тематика в игрите, пък и игрите които я експлоатират станаха много.
Играта не е типичен WWII екшън(Call of Duty, Medal of Honnor), макар че на места доста ги наподобява. Създателите и са вплели в играта съдбите на 3-ма от командосите: Шпионина, баретата и снайпериста. В някои мисии ще управлявате само единият, в други ще можете да играеете с някои от другите двама, като винаги бързо и лесно ще можете да смените човека с които играете. Просто така е замислена играта, че не можете да я минете по обикновенният рамбовски начин нарамил един тон оръжия по себе си и минаващ и острелващ всичко де що мърда. Тук смъвта идва бързо и много лесно. Освен това имате и задачи които трябвате да изпълните, като на края на всяка мисия ви оценяват как сте се представили. По принцип играта е най-лесна с Шпионина, по-трудна със снайпериста и най-трудна с баретата. Играта след средата си става доста трудна, дори на нармална трудност, и их казал даже, че е доста hardcore накрая. мунициите са кът, още повече аптечките, а не като в Call of duty II, скатаеш се за 10-20 секунди и си готов сякаш ништо ти е нямало(не може така да се погазват каноните на 3D екшъна :knuppel2: ). Играта е диоста добре направена, добре изглежда, оръжията и звуците са както подобова на един такъв разработчик - достоверни. Оръжията се държат прилично. Много ме подразни скриптираноста на доста места. Но не е болка за умиране. Клипинга е другият им кахър. Доста бързо може да я минете играта, дори да умирате много, пак няма да ви отнеме повече от 10 часа за да я изиграете.
Утре ще пишем повече. надявам се да съм ви заинтригувал.