Търся играта Hexen 2 : Portal of Praevus - адон на Hexen 2, ще бъда много благодарен за линк...
Търся играта Hexen 2 : Portal of Praevus - адон на Hexen 2, ще бъда много благодарен за линк...
ако обещаеш, че няма да я продаваш после(за твоя лична изгода)..* !!!!Първоначално публикувано от el oscuro
ще ти* дам хехен-а*
www.liberatedgames.com
п.п.
дерзай младежо !
сори .. , ама нещо не можах да се ориентирам в сайта...
Бах, че той мноо сложен за навигиране сайта, та за това не си могъл... Без коментар.
@FearMe - никой никъде не е казал че точно играта (за играене), а не сорс код иска...
Прочее самата игра - не е баш там, ама...
само да ми покажеш къде да цъкна, че да изтегля играта?Първоначално публикувано от devil
не source-a, не демото, и не да си купя играта... самата игра 'де я?
el oscuro имай предвид че това са сорс кодове на игрите!!
zaphodb мерси много за сайта чуден е просто
off//опа FearMe не видях че си постнал докато пиша.
мда...
няма го този "add-on" на сайта...
аз щото малко наизуст(по спомени) метнах линка...**
обаче,
това ми изглежда готино :
http://www.doomsdayhq.com/jhexen.php
:coolsmiley:
ето ти този линк :
ftp://ftp.kmzpub.ru/pub/games/win/hex2pp.rar
изглежда ми на работещ...
виж обаче какво са написали братята :
"Ограниченная лицензия:
Администрация сайта не гарантирует, что укачиваемые игрушки будут работать на ваших компьютерах. Не гарантируется также работоспособность игрушек вообще. Гарантируется лишь формальная целостность архивов.
Не гарантируется также помощь в установке и запуске игрушек, как и любые консультации на этот счёт. Не рассматриваются претензии типа "... виснет на 76-м уровне...". Такие вопросы следует задавать в форуме, уповая на то, что конкретного утопающего спасут другие такие же утопающие. "
както и да е - нищо не ти пречи да пробваш и да кажеш какъв е резултата!
:coolsmiley:
п.п.
изобщо : - USE www.google.com !* - отне ми точно 5 минути да ти намеря работещ линк....
дължиш ми 5 минути ман !!!*
добавено
FearMe пробвай и ти да я дръпнеш - тъкмо ако el oscuro има някакви проблеми после с инсталацията или със звука(set blaster, irq, dma,h220..., etc...) - да му помогнеш там...
щото видях, че и ти искаш да я дърпаш - справка :
Първоначално публикувано от FearMe
захапах* * * ftp://ftp.kmzpub.ru/pub/games/win/hex2pp.rar* * * с невероятната скорост от 0.22 кпс , а и доста често ме разкача ....... благодаря все пак .... ще видим кво ще излезе* ... при положителен изход - > стабилно черпене на zaphodb ......
пп. А jdoom го знам - Hexen Heretic i Doom изглеждат умопромачаващо с него...
аз успях да го дръпна *.rar-а.
- ако при теб не се изтегли - ще трябва да ме аднеш в Skype-то и да ти го метна
п.п.
ама няма да тествам адона - не ми се рови да търся хехена..., пък може и да съм го изхвърлил вече диска ...
...преди малко го врътнах на един дъх...... класика...