Ще взема да те пробвам, ако не друго - поне някоя точка experience да вземешПървоначално публикувано от FearMe
![]()
Ще взема да те пробвам, ако не друго - поне някоя точка experience да вземешПървоначално публикувано от FearMe
![]()
'Айде бе! Къде се изпозагубихте?
Я гле'йте Бай ви Сър Мистър Намандахерций кво праи само за 1 ден...
![]()
![]()
![]()
намандахерций, аз се бия САМО с рицари с по-висок level от мен
ти тези битки срещу какви ги направи?
Бай Сър Мистър Намандахерций е новият стар член на гилдията.
На тия, дет съм им взел по многото пари, съм им взел и по 2 точки опит. К'во да си говорим...Първоначално публикувано от FearMe
![]()
Я някой да разясни новите въведения моля , че днеска ben_gun ми говори ама не разбрах много![]()
1. животът се увеличава около 8 пъти
2. с 1 грош лекуваш 10 живот
3. ако имаш повече от 66% от точките си в defence, ефективността на всяка следваща намалява
4. засилени са едноръките мечове за ниските нива
5. отслабени са броните и щитовете, особено за високите нива
6. въвеждат се "критични удари", в които правиш +50% damage. шансът за критичен удар е по-висок при по-голяма разлика между fighting ability/parry на опонентите. не могат да се случат повече от 6 крит-а в битка
7. ефективността на точките в stamina намалява от един момент нататък. от 2 точки за 1 удар по-нагоре стават поне 3-4 точки за 1 удар в повече
вече пробвах промените и съм много доволен. като един весел берсеркер вече мога да проведа поне 3-4 битки, преди да се наложи да се лекувам. преди 1 битка ми струваше точно 1 час таверна, което ми правеше играта много мудна и нямах никакъв стимул да играя PvP. а сега с живот от около 2000 и високи fighting/parry направих битка, в която тряснах 2 крита и с общ резултат 570 срещу 280 отплющях един бивш танк, и ми останаха около 1500 живот, ако искам да шибна още един-двама
така че.... berk, да се пробваме пак или си във францията сега?![]()
Абсолютно съм доволен, сега страхливците с яки брони ги потроших :P
А каква е далаверата на това Baazar ? Днеска си купих някаква брадва от там която прави 12-15 дмг , вижда ми се доста силна за нивото , имам 47 за една ръка и най-добрия меч който може да се купи прави по малко
в базара трябва внимателно. създателите предупреждават, че цените са около нормалните - демек, може надолу, но може и нагореПървоначално публикувано от Perk0
само там ще се предлагат lightning (светкавица) артефакти, както и някои странни, невключени при нормалния търговец. аз май видях някакъв пръстен, който не съм виждал иначе, но беше за ниско ниво и може да греша...
тази брадва си е я купих от Baazar-а , а нея я няма в http://www.kf-mg-items.de.tl - сайта със всички артефакти.
Axe of the elements
Damage: 12 - 15
Socket: 2
Stamina: -5
Requirement - One-hander skills: 44
Товa са й характеристиките
Здравейте и от мене.
А в кой сървър е [KoM] KINGS OF METAL.Така като аз съм се регистрирал в сървър 1 но немога да я намеря ?
Добре дошъл в отбораЗа повече информация можеш да се регнеш в http://kom.slero.org форума на гилдията
![]()