Perk0 мерси за форума![]()
Има канал в UniBG - #setcom-bg, там редовно се събират некои рицари
хахаха, голям майтап в сървър 1
JADE и |x| Elite Knights са във война един с друг, но и двата клана са ми скочили сякаш съм им изтаковал жените
сигурно е много гадно да си налял едни $1000 в играта (м/у другото Pually си казва, че е натръшкал между 3 и 4 000 доларки), а после да дойде един като мен, дето 1 стотинка не е вкарал, и да ти пръсне консервата от бой...
дори някой от тях си е направил труда да направи нова регистрация, от която да ми пише, че "your end is near"
баси пишлеметата без социален живот. един от тези, които ме пердашат редовно има ~12500 победи.... при 5 минути на битка, това са > 1000 часа! лудииии
Повечете си играят от телефоните знам аз и ние имахме един такъв в клана ,,Raivo, ама той нещо отдавна се отказа![]()
преди малко се връщам и заварвам на чиста българско същия герой да ми пише
ей, нема са закачате с батко си, че "ша ва изплющя"![]()
ма туй наш DeathKnight, бе, slero....Първоначално публикувано от Slero
споко, дръж си го в гилдията - жилезен рицар ша стани ут негу![]()
@FearMe, нема да гърбиш Sir Analgin, щотоооо... нъл' виде кво става после (еее, де ми е иконката с бухалката сега...)
Аз предлагам да му скочим вкупом, ми много нахален той беПървоначално публикувано от Slero
![]()
slero, sleroooo, пак не си разбрал системата
1. с deathknight проведохме експеримента какво се получава, когато човек мине ниво, но след това направи минусови точки, недостатъчни за него. демек - как реагира играта на слизане надолу в experience-a. резултатът беше -21 за мен (което на тези горни нива не е нищо особено де), но от прясно 29 си останах 29
2. взетите от deathknight 6 пари съм готов за му върна под формата на 6 бири
3. писах ти в играта да се сетиш как точно е протекла битката, защото надали ме биеш от критове - fighting/parry са ни еднакви. малко повечето ти стамина е позволила 2 удара в повече, но надали се е стигнало дотам... по-скоро е чист късмет, защото при размяна на удари ти би ми правил чист damage 43, а аз на теб 44, така че и в това не може да е причината за победата ти
wiseacre, ти откакто взе да ми слушаш съветите много силен-вилен стана :Р
Еееее, ами кажете, че има постановка, бре!
@DK ми проплака, че си го гърбел и трябвало да го защитя от теб... и аз - айде с *** (меча) напред
А това за достигането на определено ниво и смъкването на exp points под необходимите за него отдавна сме го експериментирали в гилдията... ама като те нЕма при нас и не четеш форума...
Пуууу, как няма рейтинг сега, да ви боцна и двамата с по едно нагоре...
![]()