Силве, не се гаси туй, що не гасне!![]()
Силве, не се гаси туй, що не гасне!![]()
Абе много знаеш ти кое гасне...
Да ти пратя ли Силвето да ти пусне играта, че с един "crack" не можеш да се оправиш...![]()
![]()
![]()
Ами, че прати ми я! Може двамата да се оправим( с проблема). Без майтап - дечурлигата само ме дебнат да стана от компа и сядат, ама много лошо на две минути - рестарт! Като цъкна на линка ми дава само йероглифи - туй к'во е ?
Цъкай с десен бутон -> Save Link As... Сигурно си с Firefox.
Лазаре, ти я по-добре вземи да оправиш жена си и остави компютъра на децата... може и да успеят да се справят по-добре от теб
А мен само Ивчо може да ме оправя...
Лазо, ще ме умориш...
Виж ми първият пост - дръпни си "Fix"-а, и сложи "EXE"-то върху оригиналното.
Ако и сега не стане - вече сериозно - ще дойда, и ще оправя не само теб, ами и цялата Ви фамилия до 10-ти прешлен!![]()
Бе играта съкснататъка стана по сложно хахахха има ли сейф
а защо не се оправяте на лични![]()
Вчера беше много "силен", а?Първоначално публикувано от CrossBlade
Комшийката хич нема да те погледне!!!
Играта има автоматичен сейф. Ако загинеш - започваш в началото на текущата "stage" - т.е. ако си загинал, примерно, на 6-4 - ще започнеш от 6-1.
![]()
Сисе, оправих и жената и играта, сега е ред на ... работата!
Иво, 10х, до 3-4 стигнах набързо, ама трябва да изчезвам!
panevdd - също 10х - трябваше снощи да се намесиш, ама кой да пита? Баси FF
Кво става тука бре хора.Първоначално публикувано от Silviya
А, нищо - предбрачен синдром се казва болестта! Безобидна е като шарката и всеки я изкарва, но бързо минава!Първоначално публикувано от Vandal
![]()
Тц, тц. "Тотално ламерство" се казва болестта. Просто бай Лазе остарява...Първоначално публикувано от Vandal
![]()
Да усетих... ама аз умрях на към 9-4 и после на 9-1 бях на 0 точкиПървоначално публикувано от IvO™
което ме отказа :Р
тъпото е че последните си 2 "живота" ги дадох на 1 ниво по супер МАЛОУМЕН начин ... направо си се самоубихи се ядосах.
Иво,
да те вземат мътните, дето ме зареби с тия топки![]()