Най очакваната за мен игра за тази година след CRYSIS, най-накрая излезе. Вече я има и по родните "магазини" , тази сутрин се изтегли а довечера смятам да я почвам , пък когато свърши.
Най очакваната за мен игра за тази година след CRYSIS, най-накрая излезе. Вече я има и по родните "магазини" , тази сутрин се изтегли а довечера смятам да я почвам , пък когато свърши.
да видим и кога ще оправят и бъга със сейвовете....
само аз ли съм забелязал, че това се води Release Candidate 7 (RC7) ?
вече не ме учудва бъга със сейв-а.....
Аз нямам проблеми със записването на игрите.
Има я от началото на седмицата , малко си закъснял.![]()
@izverga , по-добре по-късно , отколкото ...още по-късно. Пък и никой тук не казва нищо по въпроса ........Абе тея хора как играят със тези климатици и домакинска техника просто не знам ?!?!![]()
какво как записваш?
offline кампанията не ти ли предлага само започване на нова и хостване ?
Или открих бъг или съм ебаси късметлията. Когато инсталирах пълната версия , забравих да деинсталирам демото. След инсталацаията , в началото нали иска име и парола ...реших вместо да дам офлайн да си пробвам моите от демото и .............всичко бачка , даже играя и в нета и мога да заявя ,че играта е голяма сила в мрежа (ако скоро ми се сгъби акаунта ще си я купя). А колкото до сейфовете, то точно сейфове май няма , ама на Campain като играеш и после спреш играта при следващо пускане има resume и те пуска точно на нивото дето си се отказал.
Ta @Fearme , сори ама не съм пробвал офлайн къмпанията, за сметка на това цъкам онлайн![]()