Подушвам че сме от една порода !Първоначално публикувано от XIIID
Риба , родена на 02.III
Подушвам че сме от една порода !Първоначално публикувано от XIIID
Риба , родена на 02.III
================
Conan
Sabotage
Diamond Mine
Gemstone Warrior 1,2
Bolo
Hard Hat Mack
Tetris
Karateka
================
Тъй, тъй, ние сме навсякъде. Клонирани братя-близнаци, за заблуда родени в различни години. Отличават се с пристрастеност към шутъри с атмосфера, ако може по-мрачничка Само, братко, не разбрах защо не ми прати сейвове за сталкера навремето, а? Да я превъртам пак и да хлътна още повече?Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
И абе, защо толкова рядко виждам тука "ноо яката ЦеЕс"? Да не би повечето й фенове да имат проблем с броенето до пет?
StarCraft BroodWar
Колин 2
Команд енд конкуер Дженералс
F1
Heroes III
Diablo II Lord of Destruction
WoW
Bolo
Load Runner
Някой може ли да ми ка же как да мина Half-Life 2: Episode 1 там дето моста е на половина? help
Аз харесвам GTA San Andreas, Half-Life 2, UT2004, Need For Speed и UT3
NFS, Fifa старите, Call of Duty 1 + UO и 2 МНОГО ЯКА. Far CRY - революционната графика.
Warcraft 3 -TFT
StarCraft BroodWar
MAFIA
mby soon StarCraft 2 :D and MAFIA 2
напоследък съм много запален по Dekaron - 1:1 Diablo clone www.dekaron.com
хубава графика, diablo hack'n'slash gameplay, разнообразни герои, чудесната идея за еднократен reset на скиловете (ако нещо си объркал в началото), нонстоп екшън
тегли се клиент ~1GB, има 1 европейски сървър с 2 свята, има страшно многo българи, а аз каня всички, които се запалят, в гилдията си SufferOurWrath
не съм играл WoW, но от контактите си с другите играчи разбирам, че е далеч по-неангажираща (в смисъл, че тук влизаш-играеш-излизаш когато ти е кеф, а там едва ли не било задължително гринденето часове наред....)
както и да е, малко се отплеснах, но истината е, че чакането на Diablo3 определено ще ми бъде доста по-леко, прекарвайки времето си в Dekaron
аз играх доста 2 moons и имам Segnale 75 lvl и като излезна Декарон и там направих същия герой но много бавно върви вдигането на левъл ( само 13 лвл съм ) и така не ми е кеф .
ако ще помагате да влизам
EVE-OnlineПървоначално публикувано от obshtinska_mishka
ето виж трейлърите http://myeve.eve-online.com/download/videos/
печелила е сума награди, страшно е красива отвътре.
Иначе ако трябва да си направя TOP5 EVER:
1. Civilization - всички версии;
2. Heroes - всички версии;
3. HalfLife - всичките;
4. Diablo - всичките;
5. ........ тука последни но не и по-важност могат да се сложат толкова много игри че....