Браво браво ето такива неща харесвам, веднага се тегли [:-bonc01][:-bonc01][:-bonc01][:-bonc01][:-bonc01][:-bonc01][:-bonc01][:-bonc01]
А някой случайно да има Шестиум 6 със Радеон 18400 и 100Gb RAM за да ми каже как му върви играта?
Че май системните изисквания ще бъдат точно такива... вярно че е още съвсем ранна алфа, ама на 2200 T-Bred с 512 Рам и GF4 4600 да се тътри на 640х480...
Minimalnite iziskvanija ne kazah li
na P4 4Ghz, Geforce 5 256MB UltraDDR2, 2Gb RAM
Амавие бъзикате ли се за системните изисквания?!
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by medunski
Амавие бъзикате ли се за системните изисквания?!
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Ако не вярваш тествай
ееее
не се отчайвайте...
имате възможност да играете първия походов 1st Person Shooter - демек: кадър 1 - стреляш, кадър 2: виждаш какво си убил
мъкааааа
като се изключат Dynamic Lighting Shadows-a и Bump Mapping-a горе-долу дига малко кадри повече
ама мъкаааа
Eddie като понастроиш CFG-то да се трае вземи го post-ни тук
много ми е интересно, колко ли хора, дори и на запад ще си купят например Pentium 4 - 3.06Ghz, който да го оверклокнат поне на 3.6, Радеон 9700 Про пак със адски оверклок за да могат що-годе нормално да играят Doom 3. Вярно, няма как 8 светлинни източника да работят в реално време на GF3 например без въобще да прицепи, защото единствено на Radeon 9700 Pro в 3ДМрак-а теста със 8-те светлинни източника не прицепва въобще, и отчасти на GF 4600 - но все пак говорим за 1024х768. Значи на Palomino 1600+ /GF 4 4200 ( 640x480) в момента в който започна да стрелям с автомата, и FPS-то заковава точно на 1 - да, един кадър на секунда - типично слайдшоу. Всеки изтрел хвърля светлина, която създава сянка на околните обекти, и като има още няколко светлинни източника, и те сенки, и ти като се завъртиш лекичко докато стреляш всички сенки и светлини се завъртат и става едно.... на сянка по 1Ghz. Толкова по първите ми впечатления, утре ако ми остане повече време ще се разчопля нагоре-надолу, но отсега е ясно, че тая игра ше има адски изисквания към хардуера... дано да успеят малко от малко да я оптимизират докато излезе че не ми се мисли...
Хе хе това с походовия шутър ме изкефи!
e na E3 s kakva mashina sa go puskali che izobshto ne e nakusvalo?
Ето какво се откри на xBetas:
Doom III FPS fix
Thanks to my best friend, we now provide you with nice frame rate fix for the crappy 2FPS in Doom III
Click read more to see the detail
Source: In house
Here is the main link:
»Download:here!
Note: Visit irc.BETASONLiNE.com | #Betas
http://xbetas.com/modules.php?name=D...erformance_Fix
А ето и нещо от Warp2search:
Here's another fix for DOOM III and some more updates from the Peeps over @ Xbetas.net. Thanks for the heads up.
Wanna make DOOM III work on LAN?
Loading Maps
Controls and settings
Popular Commands
Recording demos
Making a demo into an avi
Important Links
Cheats / Hints
Линк: http://www.ut2003online.com/doom3.html#1
Приятно маане!!! Като ми оправят РС-то ще си я дръпна тази алфа, да я тестна и аз.