Браво браво ето такива неща харесвам, веднага се тегли [:-bonc01][:-bonc01][:-bonc01][:-bonc01][:-bonc01][:-bonc01][:-bonc01][:-bonc01]
А някой случайно да има Шестиум 6 със Радеон 18400 и 100Gb RAM за да ми каже как му върви играта?
Че май системните изисквания ще бъдат точно такива... вярно че е още съвсем ранна алфа, ама на 2200 T-Bred с 512 Рам и GF4 4600 да се тътри на 640х480...
Minimalnite iziskvanija ne kazah li
na P4 4Ghz, Geforce 5 256MB UltraDDR2, 2Gb RAM
Амавие бъзикате ли се за системните изисквания?!
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by medunski
Амавие бъзикате ли се за системните изисквания?!
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Ако не вярваш тествай![]()
ееее
не се отчайвайте...
имате възможност да играете първия походов 1st Person Shooter - демек: кадър 1 - стреляш, кадър 2: виждаш какво си убил
мъкааааа
като се изключат Dynamic Lighting Shadows-a и Bump Mapping-a горе-долу дига малко кадри повече
ама мъкаааа
Eddie като понастроиш CFG-то да се трае вземи го post-ни тук![]()
много ми е интересно, колко ли хора, дори и на запад ще си купят например Pentium 4 - 3.06Ghz, който да го оверклокнат поне на 3.6, Радеон 9700 Про пак със адски оверклок за да могат що-годе нормално да играят Doom 3. Вярно, няма как 8 светлинни източника да работят в реално време на GF3 например без въобще да прицепи, защото единствено на Radeon 9700 Pro в 3ДМрак-а теста със 8-те светлинни източника не прицепва въобще, и отчасти на GF 4600 - но все пак говорим за 1024х768. Значи на Palomino 1600+ /GF 4 4200 ( 640x480) в момента в който започна да стрелям с автомата, и FPS-то заковава точно на 1 - да, един кадър на секунда - типично слайдшоу. Всеки изтрел хвърля светлина, която създава сянка на околните обекти, и като има още няколко светлинни източника, и те сенки, и ти като се завъртиш лекичко докато стреляш всички сенки и светлини се завъртат и става едно.... на сянка по 1Ghz. Толкова по първите ми впечатления, утре ако ми остане повече време ще се разчопля нагоре-надолу, но отсега е ясно, че тая игра ше има адски изисквания към хардуера... дано да успеят малко от малко да я оптимизират докато излезе че не ми се мисли...
Хе хе това с походовия шутър ме изкефи!
e na E3 s kakva mashina sa go puskali che izobshto ne e nakusvalo?
Ето какво се откри на xBetas:
Doom III FPS fix![]()
Thanks to my best friend, we now provide you with nice frame rate fix for the crappy 2FPS in Doom III![]()
Click read more to see the detail![]()
Source: In house
Here is the main link:
»Download:here!
Note: Visit irc.BETASONLiNE.com | #Betas
http://xbetas.com/modules.php?name=D...erformance_Fix
А ето и нещо от Warp2search:
Here's another fix for DOOM III and some more updates from the Peeps over @ Xbetas.net. Thanks for the heads up.
Wanna make DOOM III work on LAN?
Loading Maps
Controls and settings
Popular Commands
Recording demos
Making a demo into an avi
Important Links
Cheats / Hints
Линк: http://www.ut2003online.com/doom3.html#1
Приятно маане!!! Като ми оправят РС-то ще си я дръпна тази алфа, да я тестна и аз.