рамът ще ти помогне на видеото настройките горе-долу колкото цветът на корпуса![]()
рамът ще ти помогне на видеото настройките горе-долу колкото цветът на корпуса![]()
Задръж сарказма, друже, поне докато излезе играта.
Току виж "приятно" изненаданите сме станали повече! :D
И за видео рама сме чели разни "капацитети", че видиш ли за игри с директ хикс 11 минимума трябва да е 2 гиги, ама реално нищо такова нема. Като гледам как лети Far Cry 3 на ултра настройки с вече дъртата ми gtx, ъпгрейда е последната ми грижа.
За Кризата писаха, че ще е с нов енджин и с невиждан досега реализъм на графиката.
Какво пък - ще поживеем, ще я видим! :rolleyes:
доколкото нито операционните системи, нито хардуерът, нито приложенията въвеждат някакво нова, невиждана досега промяна в механизма и мястото на обработката и изчисленията на отделните видове данни, сарказмът ми, или хайде да го кажем по-меко, закачката ми, си остава 100% вярна
номерът на DirectX-a няма отношение към размера ползвана видеопамет. отношение има размерът на текстурите, нанесени върху броя полигони. колкото по-висока резолюция, напълнена с повече полигони, покрити с по-голям размер текстури, толкова повече видеорам ти трябва
системната памет има отношение към видеото само в случаите, когато чипът е интегриран на дъното. тогава от нея се заделя и толкова. междинният случай беше т.нар. TurboCache в 6-тото поколение на nVidia - видеокарта хем със собствена, хем с част от системната памет
колко бързо ще ти върви една игра зависи най-много от чипа на видеокартата, а не от видеопаметта или от системната памет.
FC3 ти лети на дъртата GTX. това не говори хубаво за GTX-а ти, а лошо за играта - стар енджин, създаден с определен лимит полигони в един кадър, размер на текстурите по тях, по-малък брой ефекти от по-ниска версия на DX.
"нов енджин" и "невиждан досега реализъм на графиката" означават само едно - ще изстискаме всяка капка мощност от видеото ви
няма гейм енджин на света, който да зависи от процесора и системната памет повече, отколкото от видеочипа и видеопаметта!
простете, има - флаш игричките![]()
Много моля за отговор на следния въпрос:Не излезе ли продължение на Завръщане в замъка Волфенщайн?Защо ми е останало в главата нещо като пътуване в бъдещето или нещо такова?Май я имаше в замунда,но сега не я откривам.Ако някой има инфо по въпроса и знае къде може да се намери тази игра,нека пише!Благодаря предварително!
има я
възможно ли е да си объркал немския правопис?
пише се Wolfenstein
За феновете на риболова - трейлър от предстоящият риболовен сезон!
Време за стягане на такъмите имаме предостатъчно!
"Fishing in Baku"