Официално на сайта на играта е обявено, че ще излезе през 2011г!
Повече подробности - в новините:
http://setcombg.com/default.asp?site=comment&NID=13927
Официално на сайта на играта е обявено, че ще излезе през 2011г!
Повече подробности - в новините:
http://setcombg.com/default.asp?site=comment&NID=13927
Много бързат да я пуснат тая игря. Можеха да я поотложат за някоя друга година...
По кое летоброене ще е 2011? Или бързат заради края на света по календара на Маите.
Както беше обявявана поне 12 пъти през последните 15 години. Ироничното е какви пророци са тиквениците от 3D Realms с това заглавие което и избраха.Първоначално публикувано от КрИс
В Арената вече е налично демото. Пълната игра ще я играем след няколко дена. Лично аз изиграх демото с огромно удоволствие. ТОВА Е ИГРАТА за мен !
Не съм играл 3Д игри от години, ама на Дюка му опапках демото преди малко. Малко само се поблъсках с онези колички в мината, докато се вдяна какво трябва да се направи.
Личи си козолният порт ама ще се играе 14 години все го чакахме тоя Дюк
Като цяло на мен играта не ми хареса, най-нормална 3Д стрелялка ( както казват руснаците), ама нали е Дюк Нюкам ще я изиграя като излезе. Имам незабравими спомени с тази игра. Един от най-ярките е :
Преди много години когато излезе първият Дюк 3Д, в един приятел е записах на 7 или 8 дискети не помня, прибирам се и почвам да разархивирам дискетите, обаче се оказа че една от дискетите е развалена - откачих. На другия ден в 6 и нещо сутринта бях в тях наново да е запишем. Заради тази игра си купих и саунд карта - Opti 931 - 14 долара ми излезе, дотогова нямах саунд карта на машината си. Затова искам да изиграя новия Дюк, не заради самата игра а заради името.
Запазен е духа на старият Дюк , има го тънкият хумор и старите лафове HAIL TO THE KING BABY
На мен все не ми е останало време да е подпукам седи изтеглена на компа и все не е
останало време да е инстална, но след вашите коментари още довечера след работа е инсталвам
и е мятам...
поцъках малко - точно до там, където stenly я е изтрил, т.е. след 2-3 нива (ама мълчи, не казва)
честно казано съм с доста двояки чувства
първо, никога не съм бил голям фен на оригиналния дюк. да, имаше малко redneck хумор, но чак пък да бях прехласнат - не. по онова време цъках Heretic и Hexen, които с атмосферата си бяха далеч повече по вкуса ми
второ (+), може би заради това, че нямах някакви безумни очаквания, сегашната не бих казал, че е лоша. хубава графика, динамичен геймплей. ползват Unreal3 енджина наистина добре - красивичко, караш количка... в плюс може да отбележа също и вкарването на абсолютно всичко, което беше характерно за оригинала, примерно смаляването
накрая трето (-), именно заради старанието им да се презастраховат, са наблъскали толкова гъсто старите особености, че не виждам нищо ново (поне засега). малко претоплена манджа в нова опаковка, но то какво ли и нова може да очаква човек от един old school shooter
моята оценка е "бива"
Кое точно е красиво, графиката е за резил, все пак сме 2011...
Графиката майната и. Обаче кво е това чудо да можеш да носиш само 2 оръжия ? В началото ми хареса, след като карах количката почна да ме дразни и я изтрих.
нали не искаш да беше чакал още 14 години?Първоначално публикувано от -CTPAX-
едно време щеше да е с quake1 енджина, после unreal1... поне добре, че се спряха на нещо най-накрая, че да си минава от реда. то бива hype, бива, ама вече не се траеше