-
Hitman 2 проблем
Здравейте дадоха ми тази игра преди няколко дена найстина е страхотна но проблема е че през различни интервали от време ме изплюва без никакво съобщение за грешка директно на десктопа, като на моя познат му прави същия номер.Играта ми е пълна версия(без диск не тръгва) с WIN XP съм.Някой да има идея защо прави така?
-
Hitman 2 проблем
Изобкщо си нямам идея, са ти кажа направо.
Аз съм със същата конфигурация, но мен не ме е изплюла нито веднъж.
Пробвай с преинсталация на:
1. драйвера на звука
2. драйвера на видеото
3. директ хикса (това може даже да е излишно), ама пробвай все пак.
-
Hitman 2 проблем
Изтегли си нов крак,аз също имах такива проблеми с новия крак всичко си дойде на място
-
Hitman 2 проблем
Ако си със исо-то на Фейърлайт, от http://www.gamecopyworld.com си изтегли крака на Фейърлайт. Всичко трябва да заспи.
-
Hitman 2 проблем
Хора за какви кракове почнахте да говорите значи играта веднага след инсталацията ми тръгва и почвам да играя не съм и слагал никакви кракове.А за това кое исо i идея си нямам просто ми дадоха диска :|
-
Hitman 2 проблем
Любопитен съм да чуя решение на проблема.При мен е абсолютно същото положение.Няма кракове,без диск не върви играта,но като реши да те изплюе не се замисля.
-
Hitman 2 проблем
Basi tupata igra. 3d ACTION. Mrazq gi. Osven tova kato q prevkluchish v purva gledna tochka izglejda kato igra ot predi 2-3 godini, che i po zle. Obshto vzeto tozi tip igri sa za laici v game prostranstvoto.
-
Hitman 2 проблем
Интересно мнение.Кои игри са достойни за теб?CRASH BASH?![:-bonc01]Тя със сигурност е лесна пък и шарена.За всеки влак си има пътници,а за HITMAN2 явно не можеш да си намериш билет!?Звучи ми като приказката за лисицата и гроздето.
-
Hitman 2 проблем
Нещо по-сериозно.Някой има ли проблеми със звука на някои от нивата?На моменти се появява нещо като пищене,което след малко изчезва,докато на последното ниво в Япония на третия етаж в двореца няма спиране.Иначе игричката си я бива независимо какво казва "самолетчо".[:-propeller]
-
Hitman 2 проблем
Мда. И при мен се появиха описаните симптоми. Пищене на звука и изхвърляне в Виндовса. Както и да е, превъртях я.
На нивото в Япония не ми е пищяло изобщо, само на последното нивце в църквата, също там започна да ме изхвърля.
-
Hitman 2 проблем
i pri men go ima problema s izpluvaneto :(
-
Hitman 2 проблем
Izteglih si kraknato i pa4nato .exe ot saita na tehnolinka i sprq da me izpluva.
free.techno-link.com
Qka igrica no ne moga d napravq sravnenie s pyrvata 4ast za6toto ne q izigrah do kraq. Grafikata q biva a i sq mi e kef da minavam misiite po razli4en na4in i bez da ubivam nqkoi drug osven celta. Istinata e Silent assassin!
-
Hitman 2 проблем
Ами дай линк ве Miroir що само на дразниш[:D]
-
Hitman 2 проблем
И при мен се получи същия проблем. Но откакто дръпнах и сложих този крак http://66.227.103.236/pcgamefixes/HI...PSRUS.NOCD.ZIP не се е случвало
-
Hitman 2 проблем
Хора мисля че проблема с изплюването се реши(два дена вече не ме е изхвърляло) просто трябва играта да се пусне след като се сложи диска от autorun-а.
Проблема сякаш е че понякога СД-то спира и като му пойска играта информация и не прави опит да се развърти (това е лично мое мнение, да не ме оплювате)