Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 20

Hitman 2 проблем

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Hitman 2 проблем

Здравейте дадоха ми тази игра преди няколко дена найстина е страхотна но проблема е че през различни интервали от време ме изплюва без никакво съобщение за грешка директно на десктопа, като на моя познат му прави същия номер.Играта ми е пълна версия(без диск не тръгва) с WIN XP съм.Някой да има идея защо прави така?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Hitman 2 проблем

Изобкщо си нямам идея, са ти кажа направо.

Аз съм със същата конфигурация, но мен не ме е изплюла нито веднъж.

Пробвай с преинсталация на:

1. драйвера на звука

2. драйвера на видеото

3. директ хикса (това може даже да е излишно), ама пробвай все пак.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Hitman 2 проблем

Изтегли си нов крак,аз също имах такива проблеми с новия крак всичко си дойде на място

5. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Hitman 2 проблем

Ако си със исо-то на Фейърлайт, от http://www.gamecopyworld.com си изтегли крака на Фейърлайт. Всичко трябва да заспи.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Hitman 2 проблем

Хора за какви кракове почнахте да говорите значи играта веднага след инсталацията ми тръгва и почвам да играя не съм и слагал никакви кракове.А за това кое исо i идея си нямам просто ми дадоха диска :|

7. Member
    Тук е от
    Apr 2001

Hitman 2 проблем

Любопитен съм да чуя решение на проблема.При мен е абсолютно същото положение.Няма кракове,без диск не върви играта,но като реши да те изплюе не се замисля.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2002

Hitman 2 проблем

Basi tupata igra. 3d ACTION. Mrazq gi. Osven tova kato q prevkluchish v purva gledna tochka izglejda kato igra ot predi 2-3 godini, che i po zle. Obshto vzeto tozi tip igri sa za laici v game prostranstvoto.

10. Member
    Тук е от
    Apr 2001

Hitman 2 проблем

Интересно мнение.Кои игри са достойни за теб?CRASH BASH?![:-bonc01]Тя със сигурност е лесна пък и шарена.За всеки влак си има пътници,а за HITMAN2 явно не можеш да си намериш билет!?Звучи ми като приказката за лисицата и гроздето.

11. Member
    Тук е от
    Apr 2001

Hitman 2 проблем

Нещо по-сериозно.Някой има ли проблеми със звука на някои от нивата?На моменти се появява нещо като пищене,което след малко изчезва,докато на последното ниво в Япония на третия етаж в двореца няма спиране.Иначе игричката си я бива независимо какво казва "самолетчо".[:-propeller]

12. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Hitman 2 проблем

Мда. И при мен се появиха описаните симптоми. Пищене на звука и изхвърляне в Виндовса. Както и да е, превъртях я.

На нивото в Япония не ми е пищяло изобщо, само на последното нивце в църквата, също там започна да ме изхвърля.

13. Member
    Тук е от
    Jan 2002

Hitman 2 проблем

i pri men go ima problema s izpluvaneto

14.  

15. Тук е от
    Nov 2002

Hitman 2 проблем

Izteglih si kraknato i pa4nato .exe ot saita na tehnolinka i sprq da me izpluva.

free.techno-link.com

Qka igrica no ne moga d napravq sravnenie s pyrvata 4ast za6toto ne q izigrah do kraq. Grafikata q biva a i sq mi e kef da minavam misiite po razli4en na4in i bez da ubivam nqkoi drug osven celta. Istinata e Silent assassin!

16. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Hitman 2 проблем

Ами дай линк ве Miroir що само на дразниш[:D]

17. Тук е от
    Oct 2002

Hitman 2 проблем

И при мен се получи същия проблем. Но откакто дръпнах и сложих този крак http://66.227.103.236/pcgamefixes/HI...PSRUS.NOCD.ZIP не се е случвало

18. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Hitman 2 проблем

Хора мисля че проблема с изплюването се реши(два дена вече не ме е изхвърляло) просто трябва играта да се пусне след като се сложи диска от autorun-а.

Проблема сякаш е че понякога СД-то спира и като му пойска играта информация и не прави опит да се развърти (това е лично мое мнение, да не ме оплювате)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Hitman the movie
    От petkov във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 0
    Последно: 22-11-07, 14:36
  2. Hitman: Contracts проблем
    От saint056a във форум ИГРИ
    Отговори: 3
    Последно: 06-05-04, 16:30
  3. Проблем с Hitman 2
    От nniki във форум ИГРИ
    Отговори: 14
    Последно: 29-01-03, 13:12
  4. Hitman 2 HEEEEELP!!!!
    От Wizard във форум ИГРИ
    Отговори: 4
    Последно: 31-10-02, 14:40
  5. help za hitman 2
    От halotan във форум ИГРИ
    Отговори: 6
    Последно: 30-10-02, 21:24

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе