така, порових насам-натам из нет-а, но така и не разбрах дали Lord of The Rings Two Towers ще си остане САМО за PS2 и GK, или ще я изкарат и за PC (чул ме Господ) все някой ден?
така, порових насам-натам из нет-а, но така и не разбрах дали Lord of The Rings Two Towers ще си остане САМО за PS2 и GK, или ще я изкарат и за PC (чул ме Господ) все някой ден?
Лоши новини.
4ух 4е е замразен завинаги.
Do kolkoto pomnq 4etoh v edno spisanie predi 2 sedmici, 4e e izlqzla nqkakva beta na igrata i sistemnite iziskvaniq 6tqh da vi kaja ama spisanieto ne e pri men.
Vyobshte ne sym 4ul niakoia firma da e polu4ila raztreshenie da pravi igra po vtoria film. To ima niakkva po 3-e knigi, ama za igrata po vtoria film znam oshte ot Avgust 4e niama da ia byde.
Sorry oburkal sum se! Igrata koqto e izlqzla za PC e "Lord Of The Rings The Fellowship Of The Ring". Sorry o6te edin put
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by nniki
Vyobshte ne sym 4ul niakoia firma da e polu4ila raztreshenie da pravi igra po vtoria film. To ima niakkva po 3-e knigi, ama za igrata po vtoria film znam oshte ot Avgust 4e niama da ia byde.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
играта Two Towers (точно по втория филм) излезе още на 18-и ноември, ама за PS2 и още една конзола, така че тая информация, дето я имаш е многоооо стара
проблема е, че никъде в нет-а не пише за планове, играта да се пусне и за PC, а който е гледал трейлър-а ще разбере че играта е просто жестока....
а относно Felloship-a.. по-тъпа игра не можеше и да бъде измислена, все едно че гледам Harry Potter, ама още по-зле....
ще бъде много много жалко, ако Two Towers не се появи за PC - това е невероятна игра, и в нея е вкарана цялата атмосфера на филма - музика, ефекти, герои, обкръжаваща среда
Mi te horata za celta pi6at emulatori ;]
От кога чакаме този емулатор....Докато излезе,цените на конзолата ще се смъкнат до поносимо равнище.Въпросното заглавие е жестоко за PS2 и трагично за РС.
za PC ya NYAMA!!! ima the fellowship... koeto e savsem drugo i ot drug razrabotchik - SURREAL. sazdatelite na Drakan. jalko - sled tolkova yaka igra kato drakan da izdyalkat takuv bokluk kato LOTR...
a the two towers e na EA.
Знам 4е е излязла за конзола и то заедно с филма, аз имам предвит 4е не съм 4уввал някой да е склу4вал договор за да я прави за PC.