Abe nqkoi znae li kak se minava edna misiq v 3-tiq grad - "Uzi Money" se kazva.
I kak se strelq s tova uzi kato si kachen v nqkoq tarataika - e t`va ne moga da go i[:-banghead]zmislq?
Abe nqkoi znae li kak se minava edna misiq v 3-tiq grad - "Uzi Money" se kazva.
I kak se strelq s tova uzi kato si kachen v nqkoq tarataika - e t`va ne moga da go i[:-banghead]zmislq?
<font color="red">МOD. EDIT Kayso
Първо питай и тогава пиши, няма нужда от безмислени постове! </font id="red">
Ами играл съм я доста отдавна не помня кво беше. Значи като гледаш настрани и натиснеш стрелба той си стреля мисля че така беше. Тоест качваш се в колата и нали има бутони с които гледаш наляво или надясно. Еми докато си натиснал определената посока и той си вдига узито. Нали си забелязал как всеки път като се качиш в кола пича минава на узи. Еми за това е . Гледаш наляво, той вдига узито, а ти стреляш ли стреляш. Или поне така си спомням .
Eeeee, bravo, nai-posle!!! 10x
Samo ostava i da go probvam!
Я кажи малко повече за тая мисия,или поне кажи кво ти пише на English,че немоа се сетя за кво става дума,бтв има едни мноо яки брички дето се дигат и свалят амортисиорите.Едни с жьлт герюк.
Abe razbrah veche kak se minava, no blagodarq che popita.
p.s. Misiqta e v tretiq grad, vzemash q ot cherveniq telefon, kazva se "Uzi Money".
...ma e golqm zor da q minesh...
DJ ако имаш някой сейв от по средата на третия град и ако може да го дадеш насам... Бях вече към края на играта ама се наложи да форматирам и си загубих сейвовете. Та много ме е яд оставаше ми много малко да я превъртя.
Аз пък се отказах когато минах всички мисий (без на
телефоните)просто нема смисъл да се играе нататък.
Imam problem s edana misiq deto goniq edni kamioni,ne6to vzemam edni limonki,no ne znam kak da gi vzriviq tezi kamioni[:-timebm]
X-Ray imam saveove v malko sled tretia "otkliuchvaneto" na 3ti grad. Ako iskash shte gi kacha niakude, ili shte ti gi pratia. (sorry, che ne e private msg ama ne znam dokolko shte vidish, che imash takova
Ок ако искаш ги качи или ги прати на vassiln@yahoo.com. Ще съм ти много благодарен .
Значи отноцително за мисията с камионите!
Ми просто ги гониш без да ги стреляш или блъскаш и като спрът на наякои светофар, мяташ една граната под него!И така с 3-те камиона.
Znaesh li k`va e cakata - te si karat normalno dokato ne gi butnesh - kato go napravish napravo poludqvat. Vij k`vo pravq az - karam zad purviq i go izprevarvam, na okolo 50-100 metra go izchakvam i kato pribliji - dva puti s pompata i tolkoz, i taka i s drugite... ako stava vupros za taq misiq...
Probvam da gi vzrivia na nikoy svetofar, no ne stava.Az hvarliam topa a kamiona mu nema ni6to