rage е всичко това:
- в началото нищо не разбрааме, кво стана, нещо гръми пада и оп планетата станала различна
- събуждане.. неква булка ни говори - я си мръдни главата на горе, я са на доле, сакаш ли да ти пущим vsync? Чудим са, щото ако река не, после къ да го пусна, кат във видео настройките има 3 избора на кръст, а там го няма!
Ае пущи го како, резултат - ми то май няма никаква разлика с него, или без
- я да поизлезем на вън да видим какво е положението, планетата как е сега - опааа ми то на кво заприличало бе? Ми че то си станало чист Borderlands Брех кой я е правил тая игра, има ли акъл да копира от Borderlands? Hяма ли някаква собствена идея тоя човек?!
- по едно време гледаш, дават ти разни оръжия, викаш си -а ми добре, я да видим, за някакви подобрения, ама подобрения, колкото, за мотор на дърта жигула
- почваш уж куести, бой там мутанти, диваци, така и не разбрах, как се правят лични роботи, както на видеото, освен количките, а може и да са го махнали, като са преценили, че това ше добави още 20GB на играта
- а! Ща та пращат в некъф забравен град, опаа викаш си, там ше е интересното! Mи то кво стана? Вървиш, кат по пътечка, не мож да кривнеш ни на ляво, ни на дясно, идеш там до едно място и се върнеш, и готово
- Ше са местим в друг град - метро сити, бреййй че той кат небостъргач от вън бре! Само, дето е построен от боклуци, опааа фал! Един път влезъл вътре, градът се оказва на две грозни нива, дето обиколиш, за 3 минути и си разучил целия град,
- шефа маршал вика - иди там виж оня редстон, демек шефа на градът, да му спечелим доверието, и после ше си правим, квото си искаме тука
- нова мисия, да ходим там дето са тия, дето ръководят светъ. Некви коридори, некви тръби, модерно демек, не е бунище, кат на другите места. Бой по войници, бой по роботи, ха тука пущи машината, ха са са качи на горното ниво и сложи хард диска.
– По едно време почват да фърчът данни из въздуха, и давай пущай листата с хората, дето са я правили, че ми се допика и не ми се разправя с епилози...
Знаем, краят ни е смотан, ама видите ли? Демек, така сме го направили кофти, че да си помислите, че ше има продължение, или, че ше ви правим DLC-та, но на каква цена? - 10 или15GB парчето!![]()
заключение.
Продъниха света с тая игра, щела да бъде такава, щела да бъде онакава.... И кво са реално погледнато, кво става?
Графиката нищо особено, ама нищо с нищо, да не говорим, за факта, че кат се завъртиш на ляво на дясно, детайлите им трябва време да се изяснят, нещо, като страшно късоглед човек, дето си маха и слага постоянно очилата. В опциите- резолюция и АА, няма нужда от друго!
Без идея, що да творим, като можем да черпим от Borderlands, само дето ше кажем, че нащо ставало на земята
Хората с AMD карти пропищяха - играта не тръгвала, ако тръгне е пълна трагедия, сече и забива!
15 или 20 мисии на кръст, без много много избор.Някви смотани подобрения на оръжията, освен лазера, друго нищо свястно не видях, пък и той горе долу, за нищо не служи. И кво, три града и тва е! Края къс, без дори да получиш медал, че си се мъчил, без гощавка, за победа, над лошите, дето само ни пращаха мутанти и ни тровеха живота...
И всичко това събрано в 20GB игра, божеее...
Абе кво да ви кажа, тука от форума да сме са събрали на бира, да сме обмислили нещата, да сме събрали един як екип от мангали, плащани на дневна надница и да сме направили по добро от това, честно казано!