Изтеглих играта ор техно линка, разархивирах я и я пуснах ама проблема е, че играта стига до менютата и такмо да зареди и забива
Някой да е имал такива проблеми?
Да не би да не тръгва под ХР?
Изтеглих играта ор техно линка, разархивирах я и я пуснах ама проблема е, че играта стига до менютата и такмо да зареди и забива
Някой да е имал такива проблеми?
Да не би да не тръгва под ХР?
Не знам коя версия са ти драйверите ама пробвай някои по-стари повечето по-стари игра имат тоя кофти проблем ,имах подобен с IGI ама така и не пробвах дали става номера поради простата причина че не ми се инсталираха драйвери само заради няква игра (макар и хубава) . Друго решение е да пробваш под 98 там няма да има проблеми (надявам се) .
Май бяха 29.хх сега не мога да ги видя ама това да ги сменям или да инсталирам 98 не е решение на проблема
Някой може ли да ми каже как се прави save в тая игра???
И каде да намеря ш.....ят ЗЕЛЕН кристал. Намерих синия ,но този го няма никаде?
Ако не се лъжа, единият кристал беше в сейфовете в полицейското управление, а другият в някъв канал ок. ресторанта или вътре в него. Трябва да имаш кука за да отвориш капака на шахтата и вътре, още като слезеш има един труп, в който е кристала. Играл съм я преди много време, тъй че не съм сигурен. А за да се сейфаш, трябва да намериш пишеща машина (или компютър май) и (май) трябва да имаш мастило.
[][][]
Пишеща машина и ролка за нея ( най-често са по 4 или 5 на едно място /като вземеш една и дава 4бр/ ),като вече всеки запис ти зима по една ролка
Мдаааа! Намерих го но не там. По късно разбрах че в зависимост от държанието то по време на игра,генерира на различни места повечето от предметите.
Оня НЕМЕЗИСА ме зарази с някакъв вирус преди малко и си е.. м.....а. Не мога да го убия. К'во ще ме посъветвате?