Oткъде мога да сваля бг версията на heroes-a. Моля, дайте линк.
Много мерси.
Oткъде мога да сваля бг версията на heroes-a. Моля, дайте линк.
Много мерси.
Никой ли не знае нищо за Heroes-a, никой ли не го е ъплоаднал в нет-а [] [V]
Аре бе, хората са вложили кинти и време в побългаряването, един човек да прояви интерес (е, за рип) и вие да го разубеждавате
Току виж му харесала и си я купи в кутийка )
Защо да е тъпа?
Тея дето са правили превода са много големи фенове, по - големи и от мене [:D]
Без да знам кой я е правил веднага ще дам прогнозата си за GW. Там са такива маниаци, че не оставят непреведен Heroes Иначе 3-ката си остава златна. Последната част много я развалиха, не ми харесва.
Бравос, бравос, позна, троловете са, и по - специално модераторите на форума за играта. По въпроса за това 4е са маниаци си прав, ама то да беха маниаци само на heroesa. Ина4е са симпатяги. Ама ме съветват да си я купа, зат'ва питам тука. Дано някой каже нещо []
Ха-ха
Не ме заливай от смях. Много ясно че ще ти кажат да си я купиш, нали те са я правили и взимат процент [] Ако питаш мен тея пичове седят по 25 часа в денонощието пред ПЦ-тата, играейки игри [:D] Верно маниаци са. Едно време като играех игри се зарибявах, сега никакво време...
По им дай да играят free на редакционните компове когат шефа го няма [:D]
И все пак - нещо за хероуса?
nniki, те друго освен да пият бира не правят... вервай ми [:D]. И от време на време гонят крайни срокове [:D].
За мен лично heroes на BG е гавра [:D]
Веднъж некаде пишеше, 4е кат излезе PC Mania и те тогава се сещат да се хващат за работа, иана4е сега горе - долу спазватсроковете от близо има няма 1 година .
Много ще съм благодарен ако някой качи или даде линк за оригиналното"heroes4.exe"(за бълг. версия).Имам играта инсталирана с NO CD крака и не мога да сложа пача.
Бе аз я имам играта инсталирана от оригиналните дискове и не ми трябваше никакъв крак.
На теб за какво ти е ?
Играта я свалих от местната локалната мрежа.Трябва ми оригиналното "heroes4.exe",за да си сложа пача.