абре хора от каде си намерихте крак за Tomb Raider: The Angel of Darkness
абре хора от каде си намерихте крак за Tomb Raider: The Angel of Darkness
to si varvqlo bez problem,obache pak imam problem s zvuka.Problema se qvqva sako kogato govorq s nqkoi ili Lara govori neshto.Izgovarq go mnogo barzo i nadpisite varvqt mnogo barzo.Sashto taka kogato padam ot visoko ohka[] mnogo gadno ( zvuka kato che li e super lagnat )
Хората в днешно време бързо говорят...няма време за губене [:D][:D][:D]. Трябва работа да се върши не приказки
Аз проблеми с звука нямам. А пък no cd, виж някъде из сетцом, бяха ми препоръ4али един сайт с кракове.
Ама там си нямат свестен каталог, требва много да се рови4каш []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ама там си нямат свестен каталог, требва много да се рови4каш []
<div align="right">оргинално мнение на nniki</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Така ли ? Нима ?
http://awpost.com/games/gcw_index.shtml#A
а това какво е ?
абе аз крак намерих само дето тоя звук пак се ебава.някои пат го има другпат не.някои пат филмчетата ми варят със звук и както трябва,друг пат или го няма или.....
Мислех че от пача ще се оправи ама неще.А иначе там в Сетинг в натроиките за В*****о има ли значение как ще са ( за звука ) Защото в настроиките за звука пробвх сякак ама неще
Всеки с проблемите си ...... Аз пък закъсах при някакво духче (доста обемисто) и немога да се светна к'во да правия там. бухам се веченяколко дни. Ако някой има представа как се преминава - elysav@mail.bg
Spoofer кажи от къде си намерил крак за играта или го сложи на някое от free-tata много ще съм ти благодарен
Ами то на диска си го имаше.Ако го нямаш кажи да ти го уплоад-на.
А так за духчето- клякаш и го стреляш ( без да даваш напред защото почваш да лазиш) И като го попуцаш малко онази синята светлина се задаржа по далго в разете на статуите.отиваш и я гепиш.