Ми има само двама постнали резултати с П4 2000@2500,и двамата са от известните клокери:DJ and macci.....
Ми има само двама постнали резултати с П4 2000@2500,и двамата са от известните клокери:DJ and macci.....
Hehe da ne mislish che ste platia za da si postna rezultata v 3DMark (
ICQ # 32376250
Ми дай някво доказателство бе 4овек! Свали един скрийн!
Never fear, Psycho's here!
Basi ne znam k'vo stava no otkakto preinstalirah WinXP komputara zabiva (
Pri kakvoto i da e overcklokvane ne mi dava poveche ot 2Ghz inache bootva vsichko e nared no zabiva pri 3DMark 2001 kogato pusne testa za CPU Speed (
Niakoi akoi ima ideia kakvo moje da e neka postne !!!
ICQ # 32376250
Някой може ли да каже този шедьовър, върви ли под Виндос ХР и Бластър Лайв 5.1 и ако "ДА", ДПетров да се сети за мен...
'Shtot Bratcheda e vatre
Променено от alexbg67 на 16/09/2001 23:19:46
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
Hehe da ne mislish che ste platia za da si postna rezultata v 3DMark (
ICQ # 32376250
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Тиранозавър - Рекс, сигурен съм, че ти е добре известно от къде можеш да си дръпнеш регистрацийка за Лудия Лук и да си постнеш резултатчето. 3ДМарк го има на ЦДто бр.4 на ПЦ Мегъзин от тази година, а генератор - на моята скромна страничка.
Пък да ти видиме постижението от любопитство, а?!!
'Shtot Bratcheda e vatre
Off moje bi vijdash nagore v posnga che imam problemi s poveche ot 2Ghz s novoto WinXP moga da ti izpratia faila s rezoltatite na 2Ghz ta da vidish stom tolkova dursh a za CD-to miamam vuzmojnost da go poluchavam tuka zastoto sum v US. a po vuprosa za Max Payne moje da se igrae i na WinXP no triabva da si dupnesh patch ot stranitzata na Max Payne
ICQ # 32376250
Няма да те тормозя повече а и не знаех, че си Аутсайд Юръп...
Дай поне сносен линк за този пач, че нещо не откривам...
И успех при ОувърКлока!!!
'Shtot Bratcheda e vatre
Братчед:ще тръгне,ама не на ХП(Вече го инсталнах:бъгава версия на Милениум)и не на сегашното ти дъно:-0000....
И между другото можеш да постваш резултати в МадОнион без регистрация на 3ДМарк2001.