Пичове, кажете един готин quest, че всичко друго ми писна.
Куестове много, само кажи къв да е - по-нов или по-стар?
Never fear, Psycho's here!
Променено от Psycho на 05/09/2001 04:23:41
QEST OF GLORY (akо греша , sorry) от I до V.
Имаше и един за древен Рим, с Цезар в името, ама май беше тъп, а и не го помня...
Не бе туй са простии...ако искаш класика - Sam&Max Hit The Road, The Day of The Tentackle, Indiana Jones and The Fate of Atlantis, Leisure Suite Larry 1-7, Monkey Island 1,2....
Ако искаш нещо по-ново - Grim Fandango, The Longest Journey, Sanitarium, Monkey Island 3,4, Discworld Noir, Broken Sword 2....
Leisure Larry си го бива, както и Grim Fandango, The Longest Journey, Sanitarium, обаче аз търся нещо като NEVERHOOD.
Мама му стара The Neverhood не съм го играл ма много ми го хвалят! Ако кажете откъде мога да го сваля няма да имате равни! Оба4е съм 4увал 4е оприли4ават The Neverhood с Stupid Invaders?!
Много мразя куестовете от първо лице ала MIST, Ridlle of The Sphinx, Dracula...
Наскоро излезе The Watchmaker - не съм го играл, но много го хвалят....
ПС. Как можах да забравя да ти препоръ4ам Full Throttle - въпреки 4е е стари4ък е супер маняшки!
Абе който и куест на Lucas Arts и Sierra да хванеш общо взето няма да сгрешиш. Full Throttle е наистина мноо яка. Нещо като филм играеш. А иначе и аз много мразя Myst. Още навремето като хванах първата версия и ми скъса нервите. Друг куест от старите и добри е LittleBigAdventure i Simon The Sorcerer