знаете ли защто като играя на някоя игра по някои пат ме изхжарля и ми пише Microsoft error и ми дава да си избера send error или don't send error моля помогнете много е спешно
знаете ли защто като играя на някоя игра по някои пат ме изхжарля и ми пише Microsoft error и ми дава да си избера send error или don't send error моля помогнете много е спешно
R3za4kAta ти от Марс ли си младеж?
Има 154869 причини, при които това може да ти се случи.
На така поставения въпрос няма кой да ти отговори ...
А знаеш ли защо като пишкам, урината ми всеки път има различен цвят?
Някъде в правилата на форума беше написано да се дава пълно инфо за проблемите... Кой Windows, каква система, коя игра, симптоми...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Пича си е казал операционната, бре инспекторе
<div align="right">Originally posted by Леголас*-*15/01/2004*:* 02:57:33</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Коя от всички?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">... и ми пише Microsoft error и ми дава да си избера send error или don't send error ...
<div align="right">Originally posted by R3za4kAta - 14/01/2004 : 22:19:42</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
ХР
Леголас се шегува. Въпроса е точно толкова неясен, дори и с това уточнение.
[]
Malone, ти откъде знаеш, че e XP? Вярно е, че е NT базиран ОС-а на този, ама това са 3 Windows-a + неговите производни
той Malone е профайлър... :Р
след малко и играта ще каже коя е...
Имам седмо чувство Гаджет [8D]
Дори бих се осмелил да определя XP-то, като Professional ...
R3za4kAta ще каже.
Ей, Докер ... [:D]
Айде, модераторите, темата в Дъра-бъра (тя май си е за там "по рождение" [:D])
Прави сте пичове, сори. Давам подробности за проблема:
с win XP Pro SP1 съм без други up-date.
Athlon XP 2000 - 1.67 ghz, DDR 512 Mb 333 Mhz, видеокарта geforce4 mx-440 se 64 mb.
Едната простотия е при игра на Starcraft и CM4 след 10-15 минути дава
Starcraft has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the incouvenience. Предлага ми да уведомя Микрософт и ме
изхвърля от играта. Проблема се появи от 2 дни. Не съм инсталирал нищо и не съм правил нищо съществено по компира, освен че му промених втория системен език от български на english (UK) за да ми тръгне СМ4, иначе не вървеше, а това го направих по съвет и тръгна.
Другата простотия е, че както си играя, компира се рестартира сам.
Друго не се сещам, ако можете помагайте.
Ткс предварително [!]
<font color="blue">-------- offtopic -----------</font id="blue">
@Gadget & Dockera
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> ... с win XP Pro SP1 съм без други up-date.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
[Wow!]
Ще си променя Title под ника на Profiler.[:D]
<font color="blue">-------- offtopic -----------</font id="blue">
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Едната простотия е при игра на Starcraft и CM4 след 10-15 минути дава
<div align="right">Originally posted by R3za4kAta*-*15/01/2004*:* 23:16:32</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Аве и на мен го праише, но на 98 и се оказа че вентилатора се е счупил.
Специално за рестартирането мога да помогна:
Отиваш на Control Panel -> System -> Advanced -> Startup & Recovery Settings и на System failure махаш отметката Automatically restart