Резултати от 1 до 7 от общо 7

Помощ зa Beyond Good & Evil

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    1,176
    #1

    Помощ зa Beyond Good & Evil

    Запецнах на едно ниво в Кланницата, в Централната зала. Трябва да отворя една врата с два Тиъгълни Ключа, т.е. трябва да дам един и на Агента дето е с мен. Та точно пред тая врата падат от тавана 3 робота, четох че като ги убиеш 3ят ти давал ключа, но уви при мен не става. Според мен е бъг в играта. Значи като ги убия и 3те ми дава за секунда къде е картата, а тя се намира горе в една от трите тръби по които се пускат роботите, но след като паднта от тях се вигат горе на тавана. Помогнете ако знаете как се минава тва, или е гаден бъг[!].

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Oct 2003
    Мнения
    294
    #2

    Помощ зa Beyond Good & Evil

    Такаа

    Аз имах абсолютно същия проблем.

    Реших да пратя едно запитване до Ubisoft support като подробно им описах проблема и учтиво помолих да ми помогнат.

    Е, не ми помогнаха. Съобщението, което получих беше, цитирам: "Не са известни проблеми с тази игра, потърсете отговор на въпроса си във www.gamefaqs.com"

    Аз често ходя там и знам, че сайт-а е за Walkthrough/Cheat не за поддръжка на игрите.

    Но както и да е, пиша всичко това само за да разбереш през какви мъки съм минал докато оправя играта.

    Всичко което трябва да направиш е да ДЕИНСТАЛИРАШ играта и да я инсталираш отново(Рестартирай, ще се оправи. И НЕ СЛАГАЙ patch 1.01! Друго нещо, което може да е причина за проблема, е грешка в script-a на играта. Според сценария нещата трябва да се развият така:

    1) Jade и Double H Стигат до електрическите прегради и логично решават, че няма да могат да минат от там.

    2) Jade Минава по заобиколния път и разбива ел. бариерите.

    3) Double H пристига и двамата се бият със стражите.



    Мини по тези стъпки и всичко трябва да е наред.

    Пиша и второто вероятно решение, защото аз първоначално пропусках стъпка 1), а когато все пак се докопах до втория триъгълен ключ(със версия 1.00 на играта, Не забравяй!!) изпълних и трите.

    След това можеш пак да сложиш 1.01. До края на играта няма повече такива проблеми.

  4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    1,176
    #3

    Помощ зa Beyond Good & Evil

    Мinkov, много ти благодаря, но има един "малък" проблем, играта беше в мен само за да си я инстална и сега не мога да я преинсталирам, не съм слагал патч 1.0.1. А и за тези 3 електрически прегради няма втори път или поне аз не го знам къде, взмимам с мен Дабъл Н, за да разбия решетката, там се бия с един войник, викам оноя кабина, качвам се, заснимам с помощо на агента някокво животно и отивам да се бия. Там е врата с двата ключа, има 3 прегради: 1 пред вратата и 2 за да пазят перлата. Ако се сейвна там и после искам да играя от него сейф, играта ми забива щом опитам да отида в коридора. И пак не ми пуска ключа да е....м и тъпата игра. Накрая ще я затрия и няма да се занимавам с нея, макар че много ме накефи и е готина играта. Много ти благодаря пак и разбирам през какви главоблъсканици си минал. Е....и намала грешки играта хехехехе. ако ти идва нещо друго на мисъл пиши.

  5. Member
    Тук е от
    Oct 2003
    Мнения
    294
    #4

    Помощ зa Beyond Good & Evil

    ок, и това ми се е случвало.

    Зареди друг сейф(такъв, в който не си разбил електрическите прегради).

    Има едно място, където Джейд минава през едни въртящи се лазери за да влезе в някаква сграда. Там има един кашон, който се бута и оттам можеш да се качиш и да минеш към следващата стая(онази, в която ти забива). Там, има едно животно за снимане(гигантска амеба) и ел. прегради(действащи, не можеш да минеш оттам). За да ти дам по-специфичен ориентир, ще ти кажа, че щом Джейд и Double H стигнат до там следва кратка сцена в която те казват че няма да могат да минат от там(стъпка 1 предишния ми post). И тук, поне при мен, Менютата изчезват. Не се вижда живота на Джейд, нито на Double H, не се виждат и портретите им. Всичко това се оправя когато изпълниш стъпки 2 и 3, които вече съм описал. Ако изпълниш всичко правилно картата ще падне близо до перлата. Поне при мен това проработи. Ако пак не стане обади се.

  6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    1,176
    #5

    Помощ зa Beyond Good & Evil

    Пак ти благодаря, обаче при мен е по иначе. Като заснема амебата, слизам по един къс коридор в стаята където е вратата + 3-те ел.прегради. Там на едната стена е ключа за пускане на роботите по 3 всеки път и перлата зад 2 ел. прегради. Не ми се явява това филмче, а като сляза по коридора ми дава веднага да се бия с трите робота от таване дето падат. Толкова!!! После като ги убия ми дава за 1-2 секунди къде е горе картата. Е....и лайняната работа. Ако имаш нещо на акъла кажи.

  7. Member
    Тук е от
    Oct 2003
    Мнения
    294
    #6

    Помощ зa Beyond Good & Evil

    Какво да ти кажа?

    При мен проблема беше същия(вече взех да се повтарям) и го оправих с reinstall и там каквото ти написах. Като толкова не става прати ми файла по e-mail и аз ще ти сейфам след картата. Така съгласен ли си?

  8.  
     
  9. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    1,176
    #7

    Помощ зa Beyond Good & Evil

    Споко мен, много ти благодаря за предложената и оказана помощ, но ще се оправя, от някъде ще я намеря да си я прейнсталирам. Инак ако не стане ще и тегля големият шут, щото вече искочиха новите заглавия дето са на по 1 или 2 ДВДта и тябва място. Ако някой път и ти запецнеш някъде на нещо, пиши и се надявам да мога, а и не само аз да ти помогнем. До писане.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Resident Evil ???
    От D3BEP във форум ИГРИ
    Отговори: 2
    Последно: 30-06-05, 15:58
  2. The good the bad the ugly
    От qni във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 16-07-04, 17:25
  3. Проблем с Resident Evil 3!?
    От saint056a във форум ИГРИ
    Отговори: 6
    Последно: 09-10-03, 19:45
  4. Evil Islands
    От Blade™ във форум ИГРИ
    Отговори: 5
    Последно: 27-09-03, 02:54
  5. Dual Xeon Duo: What Good Is the L3 Cache?
    От orpamarosa във форум Общ - хардуер
    Отговори: 1
    Последно: 13-08-03, 20:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе