събирам мнения от играчите за тая игра ?
по-добра ли е от предшественика си и с какво ?
събирам мнения от играчите за тая игра ?
по-добра ли е от предшественика си и с какво ?
Ами първата не съм я играл ,но 2рата част ми хареса доста .
Предвид дължината и няма какво да му мислиш (превърта се за няколко часа) .
играта силно наподобява матрицата...доста е интересна, малко са се оплескали със звуците - оръжията звучат изключително изкуствено. Но е просто задължително да я изиграеш ако все още не си []
Не разбрах първата дали си я играл. МР2 не ми достави същото удоволствие. Може и да е от годините[]
За Max Payne 2 само добри думи.Аз лично не съм играл 1 но приятели казват че била по-добра-може.
Ще очакваме 3 тази година.
1 я изиграх в god mode. на 2 минах само първите 2-3 нива. графиката не е зле, но лично на мен не ми харесват нито филми, нито игри на полицейско-наркоманска-gangsta тематика. вкус... за който обаче харесва такива неща е задължителна. изглежда добре, но не знам на колко по-слаба машина от моята би изглеждала все още добре.
изиграх МП1 на един дъх ! ! ! мн ми хареса ! ! ! запо4нах и МП2 но все няма време за нея ! ! ! съизмерима е с МП1 някой казват и по-добра, но аз съм в на4алото все още !
вече я превъртях - да ви кажа и двете са еднакви - само дето МП2 имапо-добри филмчета
Благодаря на всички за мненията
@ FearMe по въпроса на каква по слаба ма6ина би изглеждала по добре аз я играя на следната: Celeron 566@864 FSB 100, 256RAM (pc133) i Ati Radeon 7500LE 64 DDR (samo 4e e 128bit tazi karta) i MP2 въврви на 1280ь1024x32bit sвси4ки екстри на макс ако не вярвате и ако сте от Русе елате да видите а и освен това играта вурви абсолутно безпроблемно
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">@ FearMe по въпроса на каква по слаба ма6ина би изглеждала по добре аз я играя на следната: Celeron 566@864 FSB 100, 256RAM (pc133) i Ati Radeon 7500LE 64 DDR (samo 4e e 128bit tazi karta) i MP2 въврви на 1280ь1024x32bit sвси4ки екстри на макс ако не вярвате и ако сте от Русе елате да видите а и освен това играта вурви абсолутно безпроблемно
<div align="right">Originally posted by yukmouth*-*25/03/2004*:* 16:43:47</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
само малко дето сече от време на време , ама се понася -
аз съм ( бях ) с 1600+ @ 1900+ , GF2МХ400 64 МБ ДДР - [200/333]
с 256 ДДР333 и 40 ГБ АТА 100 WD - да ти кажа като пуснах всички екстри позасичаше малко - а камо ли твоя комп. - освен това съм с Омега 1443 драйверите - не можеш ме убеди че не сече