Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 26 от общо 26

Кои фирми предлагат Daikin във Велико Търново?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Re:DAIKIN във В. Търново?

Всеки си преценява колко може да носи пазара за процента.Такова понятие максимална печалба няма.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

А трябва да има!
    Какво е това, едно и също нещо да се продава с 400-500 лв разлика? В крайна сметка клиента получава същото и за 1200 и за 1700 лв например. Това ако не е ненормално... и то в рамките на една и съща държава.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2007

В рамките на един и същ град има/ше/ разлика от 320 лв...ти в държавата говориш...

5. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Така де, не е нещо за 10 000, че да може да има разлики от 400-500 лв. Говорим за уред около 1500-2000 лв. Такива разлики в случая не са нормални и то не са нормални високите, а не ниските цени.

6. ccc
    ccc е офлайн
    Member
    Тук е от
    May 2006

1700 - 2150лв
    хубаво, че има интернет все пак
    а на всичко отгоре на тази фирма от 2150лв съм платил климатични и вентилационни системи за около 17 000лв

7. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Странен маркетинг! На теб трябва да ти продават каквото и да било с много сериозна отстъпка. Ядат си сами хляба.

8.  

9. Тук е от
    Apr 2010

Re:Кои фирми предлагат Daikin във Велико Търново?

DAIKIN във Велико Търново се предлага от ЕНДЖЪЛС на ул.Филип Тотю 20 (югоизточната част на стадиона).
    тел: 089 86 23 920

10. Member
    Тук е от
    Feb 2009

http://perfectcomfort.eu/partner.php
    Това е рекламна страница на Daikin за Б-я, но това, че една фирма е в този списък или я няма,нищо не означава.
    Тук има фирми, които ако от Дайкин знаят как обслужват клиентите, нямаше да са там, и липсват фирми, които заслужават да са там.
    Тук са и изброените от bigmouth вносители, но това, че дадена фирма е вносител, не означава, че цените и са по-ниски, даже напротив. Вносителя трябва да си държи на обявените цени, ако иска да има дистрибутори. Не е гаранция, че вносителите имат по-добър и бърз сервис, всичко си зависи от фирмата.

11. Тук е от
    Oct 2004

Аз си поръчах ДАЙКИН от КлимаСтил ЕООД. Фирмата се намира на стадиона до стълбичките за кафе Елена, гаражче където едно времме беше и-нет клуб EXTREME. Собственика е много точен и цените са доста приемливи. При него фалшиви клими няма. Работят доколкото знам с MMC-Варна. Отиди и виж и прецени сам. Успех !

12. Тук е от
    Sep 2010

Цитат Първоначално публикувано от HackJack
    Аз си поръчах ДАЙКИН от КлимаСтил ЕООД. Фирмата се намира на стадиона до стълбичките за кафе Елена, гаражче където едно времме беше и-нет клуб EXTREME. Собственика е много точен и цените са доста приемливи. При него фалшиви клими няма. Работят доколкото знам с MMC-Варна. Отиди и виж и прецени сам. Успех !
    и аз съм много доволен от КлимаСтил ЕООД,момчетата се справиха перфектно,направиха това което искам!

13. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2010

Ха! И аз ще напиша едно позитивно мнение за Клима Стил! От седмица две и аз имам купен и монтиран FTX-50GV, а и комшията над мен се сдоби със Daikin от тях след препоръка от моя страна! Тошката е печен шеф, а монтажната група са стабилни момчета и знаят какво правят. Радва ме това, че има и други позитивни мнения за тях

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Препоръка на добър хладилен техник за Велико Търново
    От doxr във форум Ремонт и сервиз - Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 24-06-16, 00:33
  2. Климатик Gree Велико Търново?
    От miromoshev във форум Климатици Hisense, Gree, Chofu, Bard
    Отговори: 8
    Последно: 29-09-12, 19:04
  3. Отговори: 0
    Последно: 17-09-12, 11:09
  4. Отговори: 2
    Последно: 10-11-09, 19:40
  5. Световно по катерете във Велико Търново...
    От CreatoR във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 25-04-05, 12:23

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе