Всеки си преценява колко може да носи пазара за процента.Такова понятие максимална печалба няма.
Всеки си преценява колко може да носи пазара за процента.Такова понятие максимална печалба няма.
А трябва да има!
Какво е това, едно и също нещо да се продава с 400-500 лв разлика? В крайна сметка клиента получава същото и за 1200 и за 1700 лв например. Това ако не е ненормално... и то в рамките на една и съща държава.
В рамките на един и същ град има/ше/ разлика от 320 лв...ти в държавата говориш...
Така де, не е нещо за 10 000, че да може да има разлики от 400-500 лв. Говорим за уред около 1500-2000 лв. Такива разлики в случая не са нормални и то не са нормални високите, а не ниските цени.
1700 - 2150лв
хубаво, че има интернет все пак
а на всичко отгоре на тази фирма от 2150лв съм платил климатични и вентилационни системи за около 17 000лв
Странен маркетинг! На теб трябва да ти продават каквото и да било с много сериозна отстъпка. Ядат си сами хляба.
DAIKIN във Велико Търново се предлага от ЕНДЖЪЛС на ул.Филип Тотю 20 (югоизточната част на стадиона).
тел: 089 86 23 920
http://perfectcomfort.eu/partner.php
Това е рекламна страница на Daikin за Б-я, но това, че една фирма е в този списък или я няма,нищо не означава.
Тук има фирми, които ако от Дайкин знаят как обслужват клиентите, нямаше да са там, и липсват фирми, които заслужават да са там.
Тук са и изброените от bigmouth вносители, но това, че дадена фирма е вносител, не означава, че цените и са по-ниски, даже напротив. Вносителя трябва да си държи на обявените цени, ако иска да има дистрибутори. Не е гаранция, че вносителите имат по-добър и бърз сервис, всичко си зависи от фирмата.
Аз си поръчах ДАЙКИН от КлимаСтил ЕООД. Фирмата се намира на стадиона до стълбичките за кафе Елена, гаражче където едно времме беше и-нет клуб EXTREME. Собственика е много точен и цените са доста приемливи. При него фалшиви клими няма. Работят доколкото знам с MMC-Варна. Отиди и виж и прецени сам. Успех !
и аз съм много доволен от КлимаСтил ЕООД,момчетата се справиха перфектно,направиха това което искам!Първоначално публикувано от HackJack
Ха! И аз ще напиша едно позитивно мнение за Клима Стил! От седмица две и аз имам купен и монтиран FTX-50GV, а и комшията над мен се сдоби със Daikin от тях след препоръка от моя страна! Тошката е печен шеф, а монтажната група са стабилни момчета и знаят какво правят. Радва ме това, че има и други позитивни мнения за тях