Re: Размисли и страсти с hP_Pavilion
Те са от стария доказан материал на разните Елити,Келони и Крафтове.Докато бачках за Аладин(Технолукс) минаха бая клими през ръцете ми и общо-взето си работеха.Дори и на - 15.-20 °.Освен едни моторчета на клапата,софтуерен проблем след токов удар,не се сещам за сериозен масов дефект.
Абе не ми ги хвалете толкова неотата щото тая змиа смених няколко перки на моделите с тошиба и sanyo компресори дето ги даваха по 350лв. лятото.
Е че какво толкова са няколко перки? Климатика си работи.Това с отводняването при тая цена не се брои за дефект.
Да де само че някой от тях при счупването бяха пробили и топлообменниците и познай като почнали да се топят се надумкали с влага.
Цитат:
Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Нямаше да е зле 200лв кяр. Аз бих ти предложил да дойдеш да работиш при нас като участваш наравно в закупуването и полсле ще те взема с мен на монтаж и ще делим тия 200лв дето се печелят ако ги има.
Не обичам да гледам в канчето на другия и не смятам че трябва да се работи без пари на всички им е ясно че има клиентска и дилърска цена ,от там ти идва печлбата и не може на един гол монтаж да се дава 3 години гаранция.Дилърските цени са различни но MSG 12 HR е някаде около 400 лева.Просто не ни взимай за балами че пеалбата ти е 80 лева.
Само аз ли виждам, че на фактурата пише MGS-12AR? Говорите за различни модели. Велев е монтирал 12AR във въпросния случай.
Започнах да се притеснявам. Бутката, не се е появал , лоша работа, кризата започна..
Мани,ами и аз си го мислих преди малко !!! Скучновато е без него,нали?
Дааам, той е титуяр на темата,и резките му коментари ги чета с любопитство...и интерес...
Въобще ....този форум ми е от любимите..следя го редовно.
Обаче имам проблем - Жена ми - казва че съм се вманиачил...:):(
Направи като мен - купуваш едно минилаптопче за подарък и я зарибяваш в някой женски сайт.Работи доказано.
Друг доказан метод, след който и мен спряха да закачат - Sims ІІ :)
Цитат:
Първоначално публикувано от vanko68
Направи като мен - купуваш едно минилаптопче за подарък и я зарибяваш в някой женски сайт.Работи доказано.
Нещо такова направих и аз пред година :)) работи - доказано :bravo
Цитат:
Първоначално публикувано от vanko68
vanko68 непременно ще пробвам...
За 8-ми март може да подготвя лаптопчето+една регистрация в Rozali.com.
Аз я бях засилил моята към БГ Мама, и по едно време гледам-тя във WV клуб ,секция GTI.Абе-жени.
Направихме як офтопик, ама то тая тема е за офтопици, като гледам...
И аз на моята (когато бях женен де) като и пуснах на нейното РС интернет (с ICS от моето - говорим за 2001-2002 де, диал-ъп) и мирясах!
Взимате едно нетбуче за 500 лв и тва е! И едно рутерче безжично.