Между тези двата бих избрал ФУДЖИЦУ-то.
Преглед за печат
Между тези двата бих избрал ФУДЖИЦУ-то.
А можеш ли да ми обясниш защо?
Аз бих избрал това мицубиши GE25VA -по добро е от който и да от посочените два климатика от теб.Цитат:
Първоначално публикувано от Diyana
Diyana, хайде да се ориентираш само към едната тема, за да не се дублират мнения.
Сори, нямах намерение да стават всички разногледи, но не знаех в коя тема да си задам въпроса.
Justify, благодаря за модела. Ще го потърся и него в такъв случай.
По-високата отоплителна мощност.Цитат:
Първоначално публикувано от Diyana
Diyana, Митцубиши GE25VA е правилния избор в твоя случай. Другите два модела, които си посочила са от най-нисък клас на марките и са орязани откъм възможности, докато Мицубишито е среден клас и си е читаво. Работи много тихо и ще те топли добре.
Абе това "работи много тихо" вече няколко собственици го опровергаха.При дефрост и тръгване не бил от най-тихите.Ти си "в бизнеса" и ти е ясно,че работата по време на размразяване е много важна за общото представяне на климатика,а този няколко човека казаха,че е шумен.Иначе при нормална работа по каталожни данни е перфектен.
Blagodaria za informaciata :-)
Здравейте!
Насочил съм се към този модел: DAIKIN FTXS35G/RXS35G http://www.v-clima.com/prod.php?id=k...in_ftxs_rxs35g
Моля за вашите мнения, ще го ползвам главно за отопление в стая около 22 м2 с PVC и вътрешна изолация.
Модела ще ти свърши работа за целта.
Да ,този модел няма ядове с това помещение...няма да съжаляваш..взимай го.
Благодаря ви Aleksandars и rkk!
Надявам се утре да успея да го поръчам.
Колеги, днес монтираха климатика. Изненадата беше, че модела не е FTXS35G/RXS35G, който очаквах и платил, а FTXS35J2V1B/RXS35J2V1B.
Монтажниците ме убеждаваха, че това бил новия модел от същата серия-Professional.
Моля, дайте мнение за този модел!
Благодаря предварително. :)
Така е. Свиркай си, всичко е точно. Честито!