Дали е възможно технически да се комбинират вътрешно подово тяло FVXS 35 FV1B и външно тяло RXS 50 J защото външното е с по-голяма мощност при отоплението главно в сравнение с 35-цата пак външно тяло и която пък е софтуерно подобрена 9-ка ?
Дали е възможно технически да се комбинират вътрешно подово тяло FVXS 35 FV1B и външно тяло RXS 50 J защото външното е с по-голяма мощност при отоплението главно в сравнение с 35-цата пак външно тяло и която пък е софтуерно подобрена 9-ка ?
... Има разлика в дебелината на тръбите, не съм сигурен дали няма да ти избие грешка като засили компресора повечко.
Диаметъра на тръбите не е проблем, с една заварка и се увеличава и се намалява.
Заварката не ти решава проблема с дебита. Можеш да минеш към по-голяма тръба, но към по-малка не можеш. Вътрешното е с по-малки тръби, съответно по-малко дебит има. Ако сменяш смени и двете тела.Първоначално публикувано от tanito
tanito не знам какво помещение ще топлиш ама подовата 35-ца с външно RXS-35 я дават до 35м2 може и да ти стигне и без конфигурация с RXS-50.
Танито - Технически определено е възможно...А софтуерно как си представяш нещата?
Вече почти година ползвам вътрешно FTXG35Е + външно FTX50G в 33кв.м. и нямам никакви проблеми.
Вътрешното е изключително тихо. Като стартирам самодиагностиката - няма никакви грешки в комуникацията.
Ползвам го основно лятото и есента. В големите студове не съм го ползвал. Предполагам, че няма да има проблем.
Това дето 35-цата ще стопли 35 квадрата е силно съмнително.