Здравейте.Нов съм във форума. Избрал съм си daikin ftxs 42k за отопление помещение 23 м2 хол, без изолация, сменена дограма, западно изложение, 2 ет.,панелка, две външни стени. При необитаване на хола да отопля и допълнително коридор 4 м2.
Здравейте.Нов съм във форума. Избрал съм си daikin ftxs 42k за отопление помещение 23 м2 хол, без изолация, сменена дограма, западно изложение, 2 ет.,панелка, две външни стени. При необитаване на хола да отопля и допълнително коридор 4 м2.
за тези пари-НОКРИЯ.
ама дайкина е профешънъл а нокрията не е![]()
Този пост е редактиран от Alexi; 21-10-13 в 11:57.
Nocria home editionМайтапа на страна за тези 23 кв ми се струва по добре 12LTC или Дайсекай 6
Дайкина ще пасне идеално за тези 23 квадрата и от време на време +4 квадрата коридор.
Отделен въпрос е за тези пари дали има друга марка и модел климатик, който да превъзхождат дайкина по показатели.
Дайкина е ОК ако сте си го харесали.
Този пост е редактиран от justify; 21-10-13 в 15:36.
Благодаря за бързите отговори. Искам да попитам има ли някакви отзиви за проблеми и ремонти за този модел на daikin който съм си избрал.
Беше то едно време тази политика... Напоследък цъкат доста неприятно, а частите са безбожно скъпи... Иначе профи серията не е лоша
поне кажете на човека,че с тези пари би си купил по-добра и пълна с екстри машина.
Може да погледнете и Mitsubishi FH35VE за тези пари, който има плазмен филтър за пречистване на въздуха.
дайкина е с минимална консумация 400 вата .. това ми се вижда малко множко за 23 квадрата .. има доста по добри предложения за тия пари вкл и горните 2