Отговор: Проблем с чисто нов Дайкин Сиеста 12
Ами няма нужда да се вързвам, защото комшията ми от години има Хаер 12 инвертор в 27кв на 2.53м височина хол и много добре знам как топли. дори и при минусови температури вътре духа доста топло. Даже моята Осака не духа толкова топло :)) макар че е с почти 2 пъти по-голямо външно тяло.
1 Прикачен файл(ове)
еее бар Калахари не можа да откриеш, точно отсреща срещу фулмах на центъра...
Прикачен файл 11906
Иначе не знам къде си обикалял..
Сега се чудя с моите "дърварски" технически познания, ако го "обиколя" външното тяло с един нагревателен кабел или му сложа едно нано-фолио --> MultiTherm Systems Ltd.
и затрудня заскрежаването, дали това няма да повлияе на честотата на размръзяванията и оттам на повишаването на работоспособността на машинката.
Сигурен съм, че някой ще бъде достатъчно компетентен да ми обясни, ако пропускам нещо и затова неслучайно започнах поста с нивото на познанията си.
Благодаря :)
Не, това няма да ти промени дефроста. Пробвай с ръчен вентилатор на висока степен да видиш дали ще разреди дефростите?
Off...Направо защо не му направите една изолация отвсякъде с 15 санта вата и после едно кнауфче, за естетика...?! Колко мъка има по този свят...
Цитат:
Първоначално публикувано от
cclothes
ако го "обиколя" външното тяло с един нагревателен кабел или му сложа едно нано-фолио -->
MultiTherm Systems Ltd. и затрудня заскрежаването, дали това няма да повлияе на честотата на размръзяванията и оттам на повишаването на работоспособността на машинката.
Можеш да обдухваш топлообменника с печка-духалка, ако това е целта.
ама те тия не ги ли продават заедно с духалка :)
Цитат:
Alexi
ама те тия не ги ли продават заедно с духалка :)
Вие се смеете, но отивам да свалям една стара машина и да качвам нова, и отзад на питата закачен с тел нагревател от готваркса печка. Паднах. Човека каза, че много заледявала машината и сложил един. ;)
Цитат:
Trayan Savov
еее бар Калахари не можа да откриеш, точно отсреща срещу фулмах на центъра...
Прикачен файл 11906
Иначе не знам къде си обикалял..
Untitled Document
това е уж сайта на въпросното барче, от който се вижда адреса - "Бар КАЛАХАРИ се намира в идеалният център на Варна на улица Кракра №4. виж на картата."
А ето какво дава Гугъл за този адрес:
https://maps.google.bg/maps?q=%D0%92...ed=0CCwQ8gEwAA
Айде покажи ми го къде е... аз не съм врачка - виждам това което е написано.
Отделно аз поцентъра слизам 2-3 пъти в годината... фулмах - нищо не ми говори....
еми адреса в саита е сбъркан явно
Цитат:
Kasap
Можеш да обдухваш топлообменника с печка-духалка, ако това е целта.
Целта е да не се заскрежава и си мислех, че някои от продуктите с ниска консумация като нанофолиото и нагревателния кабел биха помогнали.
Очаквах остроумните ви коментари, много сте свежи :) да ви изяде човек
Да ги правят ребрата на външните пити с тефлон...
или с кофа гореща вода...
Най-лесно е да си купувате зимни машини а не летни.
Цитат:
Trayan Savov
Да ги правят ребрата на външните пити с тефлон...
или с кофа гореща вода...
Не ама има нагревателни кабели, които се слагат по улуците да не замръзват. Харчат колкото една крушка и не развиват много висока температура...колкото да не замръзне. Нали им монтират на някои климатици нагреватели специални някакви? Не е като да искам да го свържа към бойлера с BlueTooth...
бара е като идвате от бизнес хотела Golden Tulip посока пазара в дясно блока първия
барчетата са две улицата е Тодор Влайков обаче входовете са от другата страна затова
адреса не отговоря на визията :rolleyes: