Daikin FTXM35M Professional R-32
Здравейте,
Преди 2-3 дена капарирах климатик Daikin FTXM35M Professional R-32. Все още го нямат в наличност, защото ми казаха, че е нов модел, очакват доставка следващият месец. Забравих да ги попитам какво е необходимо за да използвам телефона си за да следя параметрите на климатика? Телефона ми е Samsung Galaxy S7 Edge, изтеглил съм си приложението Daikin Controller, трябва ли нещо допълнително към климатика?
Отговор: Daikin FTXM35M Professional R-32
Питай там където си го капарирал, да не се окаже някакъв тънеж "виждаш ли ... ми то за тази работа...требват още кинти.."
Е хайде със здраве да си го ползвате и може и някоя снимчица от монтажа, да разкажете как работи и такива неща.:)
Благодаря!
И все пак някой има ли отговор на въпроса ми?
Нищо друго не ти трябва в климтика има място с кабелче където се поставя и включва модула.
Цитат:
Първоначално публикувано от
necata2
Нищо друго не ти трябва в климтика има място с кабелче където се поставя и включва модула.
Благодаря за отговора! Само да попитам този модул какво представлява и след като го свържа с кабелчето къде се поставя?
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...edbdcff784.jpg
Където е синьото тиксо се слага.
Sent from my 4009X using Tapatalk
Щом казвате, че идва с климатика е супер! Другия месец ще ми го монтират и ще пратя снимки :))
Толкова мног ли се харчат,че се чака по 1 месец.Представителя би трябвало да е наясно с това.А иначе климатика трябва да е супер.
Цитат:
popov
Толкова мног ли се харчат,че се чака по 1 месец.Представителя би трябвало да е наясно с това.А иначе климатика трябва да е супер.
То от около месец е така Дайкини няма Мицубишита и Тошиби също,Фуджита,Панасоници и Хитаци запълват липсите.
Това че за някой няма, не означава че така....
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Има ама маклко,а търсенето е голямо.И да ти кажа че от любимите ти Тошиби сигурно в Пловдив от фирмата в която работя още две други купуват повече,ама не стигат.Говоря за над 20 седмично.
Това си е Ваш проблем.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
WI-FI модула вече не се достава с климатика както беше преди сега се заплаща като опция.
Цитат:
VeleV.Klima
WI-FI модула вече не се достава с климатика както беше преди сега се заплаща като опция.
За този модел модула влиза в компекта.