Здравейте. Имам проблем . Бях чела доста за Уруру Сарара и идеята беше в едно помещение 65кв.м. да сложим два климатика, единият да е УруруСарара. В Термо клима ни предложиха по мощен и ние се съгласихме. Казаха , че е произведен в Япония . Супер!. Но никой не ни каза, че всичко е на японски. Дистанционно на японски, говори на японски, някакво подобие на превод на най-елементарните неща ( аз си ги разгадах сама). Бясна съм . Уж ми обещаха другата седмица европейско дистанционно, но не се знае дали ще стане. И от фирмата ми обясниха , е те били монтирали стотици такива климатици и даже и възрастни хора се оправяли, аз и без туй нямало да се справя с дистанционо на английски , ръководството било много голямо. Ще изчакам за това европейско дистанционно и ако нищо не стане жалба в КЗП - за липса на превод . Имаме подов Дайкин и сме много доволни, засега Урурото изобщо не ми харесва( сигурно защото страшно съм се набрала) . Шумно, духа, влкючи днес два пъти на дефрост ( навън е -2*) . Може би ако имаме инструкции ще мога да го настроя .Бясна съм, защото ако знаех , че е така нямаше да го вземем. Сервизния техник го попитах как да включа аспирацията и той ме гледа умно. А ако се повреди нещо? Има ли някой с такъв климатик и очаквам съвети.