След като включа тази функция как да разбера дали работи. В ръководството пише че е нормално да се чува нещо като свистене но при мен не се чува абсолютно нищо... Благодаря предварително.
След като включа тази функция как да разбера дали работи. В ръководството пише че е нормално да се чува нещо като свистене но при мен не се чува абсолютно нищо... Благодаря предварително.
Загаси лампите и виж дали има една или две слабо светещи точици в стриймъра.
Намали вентилатора на минимална степен и като се приближиш до изходящата струя, там където е стриймъра трябва да се усеща лека миризма на бриз. Ако не мирише на нищо и не се чува значи не работи.
Нито точици има, нито миризма на бриз... баси. Какво да правя сега?
Имам стример на пречиствателя и там са 2 телчета .
Като се замърсят почерняват и не работи.
Ако не си го чистил го почисти.
Всичко което са ти казали до сега е вярно.
отвори го и го виж.
Какъв е климатика?
А как мирише бриза? Миризма на дневен, или нощен бриз е тази от Daikina?
Чува се един звук като си допра ухото до стриймъра като леко свистене, но този звук го има и при изключен стриймър.
Единия климатик ми е ftxm35m стримера му се чува да работи единствено когато вентилатора не е на първа степен. Ако е на автоматичен също работи, но когато стопли и намали силата на вентилатора спира да се чува. Увеличи ли се вентилатора и веднага започва да се чува. За това мисля, че да работи има някаква връзка със степента на вентилатора.
Изпратено от моят GT-I9060I с помощта на Tapatalk
Някой наясно ли е как се почиства стримъра.В книжката нищо не пише.Като цяло ми се вижда малко пунта-мара,но както и да е.На Тошибата се усеща доста повече и по-добре
Тоя стриймър на Дайкин въобще направен ли е да се разглобява? Вътре мисля, че имаше някакъв минерал, титаниев апатит(или каквото там беше), дали изобщо е удачно да се мокри?