Моля някой от колегите ако има превод за това дистанционно да изпрати много ще съм ви благодарен!
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
Моля някой от колегите ако има превод за това дистанционно да изпрати много ще съм ви благодарен!
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
Никой няма да ти изпрати, всички са лаладжии тук и само хейтят. Ще те изкарат прост, че си взел нещо, което няма как да ползваш.
Дистанционното има много подменюта и дори да имаш превода на бутоните, менюто е цялото в йероглифи и дефакто ще имаш 10% информацията, която ти трябва.
Бутони 4 и 5 са сгрешени. Единият е за да се върнеш в предходното меню, другия е END/Cancel за излизане в главното меню.
п.с. Видях оферта за USER MANUAL на AN22JRS (моя климатик е такъв) за 76лв. с доставката. Включва ръководството за експолатация на ARC456A дистанционните и всички функции.
![]()
Този пост е редактиран от tripod731; 10-07-19 в 10:02.
Има и друг начин. Вземаш си отпуск /ако работиш/ и вместо да се мъчиш и потиш на някой плаж, заставаш срещу климатика, пускаш си преводачката на чичо Гугъл и си превеждаш Инструкцията за експлоатация. Не зная точно колко страници е за конкретния климатик /може би м/у 60 и 100/, но ако си по-упорит 15-тина дни отпуск ще ти стигнат.![]()
И защо трябва да вземам калпавите европейски модели, които са 10 години назад в сравнение с японските. Аз така и не видях европейски модел с 6.40 COP. Хубаво е лятото да ти харчи 100W , а зимата 200W. 16лв на месец. Китка.
Да не говорим, че едва ли чешките сглобки са толкова качествени като япончетата. Моя климатик е 2008 година, а външно и вътрешно тяло са с шум като новия DAIKIN /пак японче/
п.с. Вие като си купувате автомобил да не би да четете инструкцията за експоатация или сигурно си купувате като едно време Сборниците от серията "Аз ремонтирам ЛАДА" или .... Москвич.
![]()
Много си прав-инструкциите за експлоатация не са за четене! Питаш във форума и врачките ти отговарят. Да ама ти си си купил техника от която нямаш хал-хабер. Кой трябва да ти прочете инструкцията за експлоатация и да ти я преразкаже? Мога и аз, ама цената няма да ти хареса!
Тази съм чел аз, въпреки че и другите две ги имам.
IMG_20190710_201002.jpg
Темата взе да се отплесва в посока заключване...