Моля някой от колегите ако има превод за това дистанционно да изпрати много ще съм ви благодарен!
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
Моля някой от колегите ако има превод за това дистанционно да изпрати много ще съм ви благодарен!
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
Никой няма да ти изпрати, всички са лаладжии тук и само хейтят. Ще те изкарат прост, че си взел нещо, което няма как да ползваш.
Дистанционното има много подменюта и дори да имаш превода на бутоните, менюто е цялото в йероглифи и дефакто ще имаш 10% информацията, която ти трябва.
Бутони 4 и 5 са сгрешени. Единият е за да се върнеш в предходното меню, другия е END/Cancel за излизане в главното меню.
п.с. Видях оферта за USER MANUAL на AN22JRS (моя климатик е такъв) за 76лв. с доставката. Включва ръководството за експолатация на ARC456A дистанционните и всички функции.
Този пост е редактиран от tripod731; 10-07-19 в 11:02.
Има и друг начин. Вземаш си отпуск /ако работиш/ и вместо да се мъчиш и потиш на някой плаж, заставаш срещу климатика, пускаш си преводачката на чичо Гугъл и си превеждаш Инструкцията за експлоатация. Не зная точно колко страници е за конкретния климатик /може би м/у 60 и 100/, но ако си по-упорит 15-тина дни отпуск ще ти стигнат.
И защо трябва да вземам калпавите европейски модели, които са 10 години назад в сравнение с японските. Аз така и не видях европейски модел с 6.40 COP. Хубаво е лятото да ти харчи 100W , а зимата 200W. 16лв на месец. Китка.
Да не говорим, че едва ли чешките сглобки са толкова качествени като япончетата. Моя климатик е 2008 година, а външно и вътрешно тяло са с шум като новия DAIKIN /пак японче/
п.с. Вие като си купувате автомобил да не би да четете инструкцията за експоатация или сигурно си купувате като едно време Сборниците от серията "Аз ремонтирам ЛАДА" или .... Москвич.
Много си прав-инструкциите за експлоатация не са за четене! Питаш във форума и врачките ти отговарят. Да ама ти си си купил техника от която нямаш хал-хабер. Кой трябва да ти прочете инструкцията за експлоатация и да ти я преразкаже? Мога и аз, ама цената няма да ти хареса!
Тази съм чел аз, въпреки че и другите две ги имам.
IMG_20190710_201002.jpg
Темата взе да се отплесва в посока заключване...