Да не си го оставил на ауто режим? Сложи го отопление или слънце.
От къде го изкопа тоя ветеран, модела е поне от 2017година и има няколко модела излезли на пазара след това?
Преглед за печат
Да не си го оставил на ауто режим? Сложи го отопление или слънце.
От къде го изкопа тоя ветеран, модела е поне от 2017година и има няколко модела излезли на пазара след това?
Купуван е 2019 март месец.
И ако приблема е в управлението какво да правя как да го реша?
В ръководството има инструкция как да се провери за грешки през дистанционното ще проверя дали има такива.
Също ще пробвам да го настроя и да махна дистанционното от стаята да видим дали пак ще си примени режима.
Настрои ли го да работи само на отопление? Какво се случва.
Здравейте колеги , от доста време се чудя по един въпрос и никой не може да ми каже ,не знае или не иска , кава ена практика разликата между двете Сенсири FTXF и FTXC . Казвам на практика , защото и двата са с еднакви параметри на практика , а FTXF е с 400 лв. по-скъп от другия . С около 30% по-скъп от FTXC . С какво единия по-добър от другия та е скъп почти коко FTXP ? Интересен въпрос .Б
FTXF е с доста по-различни параметри от FTXC. Има разлика и в хардуера. Отделно, FTXF е турска сглобка от завода на Daikin, FTXC е Made in Malaysia от завода на McQuay (собственост на Daikin). В момента, FTXC~D има по добри параметри от FTXF~E.
OK , може ли да се подразбира че разликата в цената идва само от страната производител и завода в който са произведени ? В момета наистини по добрата от двете СЕНСИРИ е значително по-ефтина , парарадокс някъкъв .
Ами има разлика и в софтуера... Определно FTXF работи по-добре от към комфорт.
Благодаря ти професионалния отговор . Имам от 4 години FTXC25B и като знам колко комфотен , икономичен и незабележим тогава FTXF си заслужава парите . Ще взема една 20F ка и ще сранявам , само се чудя D или E да бъде , но скъш клоня към по-малкия компресор , като Японските климатици от последните години .
RXF~E от 20 до 35 e със 700 W компресор (1Y078BKAX1P#D)(Hermetically sealed swing compressor)
Сенсира, 12-ка в магазин около 28кв.м. Наблюдавам консумацията със смарт контакт. Турбината я държа на предпоследната степен, защото на ауто не ми достига дебита. Настроен на 28°, вътре е 26. Дърпа около 220-250в и он/оф на всеки 15-20 мин.
Преди няколко дни от скука реших да отворя предния капак и започна да харчи около 170в без да офи.
така и така си отворил предния капак - почисти си филтрите поне
да бе, да не съм луд...:p
Здравейте преди 2 месеца монтираха Daikin FTXC25DV1B. Когато беше топло нямаше никакъв проблем, но сега започна следния проблем: Около 5-6 часа сутринта, когато е около -2 градуса и има мъгла, климатика започва да цикли(да се включва и изключва през около 5-10 минути, а понякога и в рамките на 1 минута). Опитваме се да отоплим около 26 квадрата малка вила, стените нямат топлоизолация. От дистанционното видях, че няма грешки. Някой може ли да даде предположение какъв може да е проблема и дали изобщо е проблем, или е нормално?