Отговор: Въпрос за FTXM35R Perfera
Всъщност и аз си мислих, че няма значение, но се оказа, че има. При задание 25 и пауерфул, достига заданието и възобновява стандартните настройки без значение че не са минали 30 мин.
Не достига номинала от около киловат щото не му е нужен за 22кв (макса мисля че беше 1400в),както е писал колегата софтуера ограничава макса на изходящата температура. Относно точността на термометъра съм склонен да дам толеранс от +- 5 градуса .Все пак не е сертифициран. с термодвойка смятам, че ще е по високо измерването.
Както и да е чисто информативно го качвам. (така де аз си смятам за себе си дали няма да ми клекне ел инсталацията).
Ако стане пак -10 ще го проведа и при тези условия.
Винаги съм се чудил на хората с тия замервания. Допреди няколко години беше голяма мода тука във форума да се купуват ватметри (още нямаше толкова смарт неща). Ако ви харчат повече климатиците какво, ще спрете да ги ползвате ли :lol:
Re: Въпрос за FTXM35R Perfera
Като нети е интересно недей да четеш, по същата логика, защо слагат на колите разхода на гориво
Цитат:
Първоначално публикувано от
CubanLinx
Винаги съм се чудил на хората с тия замервания. Допреди няколко години беше голяма мода тука във форума да се купуват ватметри (още нямаше толкова смарт неща). Ако ви харчат повече климатиците какво, ще спрете да ги ползвате ли :lol:
Всъщност,има смисъл до толкова до колкото обяснява някой странни явления.
Иначе е все тая.
Нещо явно ми бяга логиката, но не виждам абсолютно нищо общо м-у автомобил и климатик. Както и да е, нямам намерение да влизам в безмислени спорове.