Re:Климатици Fujitsu General - впечатления
bociboy, и двата ще ти климатизират помещението успешно! От разликите които имат определяща е цената на плазмения филтър(останалото горе-доло приемаме че е равностойно) - ти си решашваш имаш ли нужда от него - аз лично не бих дал над 200лв за него при положение че живееш в къща извън града. Но от друга страна LDто е с една идея по-висок клас и ако парите не те притесняват вземи него.
Ако цената те устройва взимай LD-то! Точно за твоето помещение е. И повярвай - има смисъл от плазмата.
Цената на 9ЛД сега е под 1400 лв., така че е това ти е климатикът. Вземай без да се чудиш, плазмата не е измислена случайно. Всяка стабилна марка прилага плазмен филтър в добрите си модели.
Благодаря ви за съветите!С тях подвърдихте плахото ми желание за B09LDC ,с което отпаднаха всички съмнения относно климатика! В най-скоро време ще го поръчам.Желая ви всичко най-добро! До скоро...
Да си го ползваш много години без проблеми.
samoproblemi, не се обиждай, благодари на avenger за превода(иначе не знам колко човека щяха да ти прочетат поста,аз например го прескочих), напиши "извинявайте" и давай нататък... Достатъчно "откачалки" има, дето ще си загубят от времето, за да ти помогнат, па дори и с думи и съвети.. Първо, стаята 23 кубични метра ли е или е 23 квдратни метра? Разликата е около 2.6 пъти(височина на нормална стая)...?
Здравейте, аз имам стария модел 12LCC и работи много добре. Но новият модел 12LGC само проблеми ни създава. Постоянно замръзва. Препоръчах марката и на мой приятел (преди да се сблъскам с проблемите) и той се оплаква от същите проблеми. Постоянно замръзва и помещението изстива.
-----------------------------
Относно превода "благодаря". За пръв път ми е да пиша във форум. Стаята е 23м2 (извинявам се за грешката). Мисълта ми беше дали съм попаднал на куц модел или конкретно нашите ги имат тези проблеми. Не ме разбирайте грешно. Марката я харесвам и от старият модел съм адски доволен. Но си мисля, че не е нормално да не може да стопли такава стая.
Най-вероятно си попаднал на куца монтажна фирма
Опиши проблема. Замръзва му топлообменника и спира да топли нормално? Или не иска да се стартира? Кое от двете. Опиши и как го ползваш - на какви градуси, постоянно или го спираш и т.н. Вакуумиран ли е, да са изпускали фреон при монтажа (ти може и да не си разбрал изобщо...)?