Днес забелязах, че когато плазмата работи индикацията за включен плазмен филтър мига.Предположих, че трабва да се почисти но слад почистването пак продължава да мига.Някой има ли представа, каква може да е причината.
Преглед за печат
Днес забелязах, че когато плазмата работи индикацията за включен плазмен филтър мига.Предположих, че трабва да се почисти но слад почистването пак продължава да мига.Някой има ли представа, каква може да е причината.
Изключи:Цитат:
Първоначално публикувано от stu_74
1.от дистанционното климатика
2.от контакта климатика за 5 минути
3.включи в контаката след 5 минути
4.включи н а режим отопление климатика
5.свиркай/свиркат(ти) си на топло :080: :devil:
:Drinks:
Дошло е време за почистване.Когато мига, може да не е подсушен добре филтъра, имаше го някъде из ръководството.
Първо го изключих от дистанционното но индикацията на плазмата изобщо не изгасна а продължи да си мига.След това го изключих и от контакта, и след включването си бачка на 6 :yahoo:
Явно така се нулира таймера.Моя още не е мигал, но аз по-рядко използвам плазмата и не е направил часовете.
При мен работи нон стоп, това проблем ли е?
Не, не е.Просто моя е в помещение, в което има хора само късно следобед и вечер и затова го пускам след 20 часа до сутринта и не е натрупал часове.
Като започне да мига,под предния панел в дясно има едно копче за ръчно стартиране - като работи климатика го натискаш и спира да мига лампата за плазмата.Тя започва да мига след 400 часа и подсказва,че филтъра е за миене.
И от контакта, като се изключи, таймера се нулира....а горе е посочен начина, повтарям се. :Drinks:
Защо да му нарушаваш режима на работа ,след като може да се натисне едно копче?
Така или иначе го изключваш за по-дълго време, докато изсъхне касетата и филтъра.
Филтъра си се суши изваден,а климатика топли без да е пуснат плазмения .Докато изсъхне касетата ,а навън е -10 как ще го спирам.
Аз нямам проблем, топлозагубите ми са ниски.
Моите също,но цял ден да не работи и после да го пускам на отрицателни температури,след като може да си работи и след като има копче за целта...твоя си работа.
Я да ме светнете и мене за тоя плазмен че и аз съм в отбора вече :) Тва чудо кога се мие когато замига лампата или периодично като мия и другите филтри? И въобще мие ли се с вода, че монтажиста вика- смучи го с прахосмукачката в вода недеи да го топиш.!!!! А ясно си спомня че в книжката има рисунка как е топнат във вода 30-40 градуса за 15 мин. Така ли миете и вашите? и в комплекта има едно като пчелна пита то пък за кво ли е по рисунките разбирам че се слага на плазмения филтър под едно капаче ????