Днес забелязах, че когато плазмата работи индикацията за включен плазмен филтър мига.Предположих, че трабва да се почисти но слад почистването пак продължава да мига.Някой има ли представа, каква може да е причината.
Днес забелязах, че когато плазмата работи индикацията за включен плазмен филтър мига.Предположих, че трабва да се почисти но слад почистването пак продължава да мига.Някой има ли представа, каква може да е причината.
Изключи:Първоначално публикувано от stu_74
1.от дистанционното климатика
2.от контакта климатика за 5 минути
3.включи в контаката след 5 минути
4.включи н а режим отопление климатика
5.свиркай/свиркат(ти) си на топло
Дошло е време за почистване.Когато мига, може да не е подсушен добре филтъра, имаше го някъде из ръководството.
Първо го изключих от дистанционното но индикацията на плазмата изобщо не изгасна а продължи да си мига.След това го изключих и от контакта, и след включването си бачка на 6
Явно така се нулира таймера.Моя още не е мигал, но аз по-рядко използвам плазмата и не е направил часовете.
Не, не е.Просто моя е в помещение, в което има хора само късно следобед и вечер и затова го пускам след 20 часа до сутринта и не е натрупал часове.
Като започне да мига,под предния панел в дясно има едно копче за ръчно стартиране - като работи климатика го натискаш и спира да мига лампата за плазмата.Тя започва да мига след 400 часа и подсказва,че филтъра е за миене.
И от контакта, като се изключи, таймера се нулира....а горе е посочен начина, повтарям се.
Защо да му нарушаваш режима на работа ,след като може да се натисне едно копче?
Така или иначе го изключваш за по-дълго време, докато изсъхне касетата и филтъра.
Филтъра си се суши изваден,а климатика топли без да е пуснат плазмения .Докато изсъхне касетата ,а навън е -10 как ще го спирам.
Моите също,но цял ден да не работи и после да го пускам на отрицателни температури,след като може да си работи и след като има копче за целта...твоя си работа.
Я да ме светнете и мене за тоя плазмен че и аз съм в отбора вече Тва чудо кога се мие когато замига лампата или периодично като мия и другите филтри? И въобще мие ли се с вода, че монтажиста вика- смучи го с прахосмукачката в вода недеи да го топиш.!!!! А ясно си спомня че в книжката има рисунка как е топнат във вода 30-40 градуса за 15 мин. Така ли миете и вашите? и в комплекта има едно като пчелна пита то пък за кво ли е по рисунките разбирам че се слага на плазмения филтър под едно капаче ????