ASY 12USB Интересува ме дали машината е здрава,дали ще работи при -15,и евентуално каква температура на отопление мога да постигна при 15m2 и много добра изолация?
ASY 12USB Интересува ме дали машината е здрава,дали ще работи при -15,и евентуално каква температура на отопление мога да постигна при 15m2 и много добра изолация?
Дай малко инфо в колко голямо помещение ще го ползваш? Има ли изолация,има ли pvc прозорец,каква ще е желаната темп. на отопление?
Интересува ме само дали машината е здрава,и ще работи ли при -15 .Аз другите неща си ги знам
domata, при избор на машина не се процедира като теб. Машината може и да е здрава, но като е плеснеш в неподходящо помещение, ще угасне. bobovo не те пита за тези неща просто да се намира на приказка...
OK! Става въпрос за стая 15м2 със северо-източно изложение, две външни стени! Сложил съм pvc дограма и картон с вата на четрите стени и на тавана. Изкам да се отоплявам с климатик. Става ли ASY 12USB за тази работа! Така добре ли е?
Ако външните температури не се задържат продължително време под -10°С, машината ще ти свърши работа. Все пак имай предвид, че това е конвенционален модел и не е предназначен за много ниски външни температури. Иначе модела се е доказал.
Устроива ме! Още един въпрос... ASY 12USB или некоя инверторна Мидея за 800 лв.
и аз съм 12usb пред мидеята. за здрав не мога да кажа колко ще е здрав защото го имам от миналата година , за сега няма никакъв проблем .за отопление топли дори и под -10 и даже не съм го видял да замръзва, но при температури под-2/3 градуса не съм го изключвал заради компресора и най високата сметка за ток ми е била 43лв. в най-студения месец. през деня съм поддържал 18* вечер преди лягане 21-22* а през ноща 19* . през по топлите дни над -1/ 0* го пускаме преди лягане, затова го взех конвенционален, и се справя отлично . отоплявам две спални с малко коридорче м/у тях , общо 23-4кв.м. тялото е директно срещу двете врати и нещата се получават. стаите са с пвц и не много добра изолация, но съм доволен. за дневната съм се спрял на 12ldc защото там ще ми трябва постоянна температура. та това за usb-то добро си е според мен.
pas,Aleksandars, Благодаря за инфото! Вече знам какво да си купя
Успех и безпроблемна работа дълги години!!!
и все пак?Първоначално публикувано от domata