Re:Климатик с плазмен филтър или климатик и въздухоочистител
Здравейте.Да споделя и аз впечетленията си от климатика.
Първите 1-2 дена се чуваха пукания на пласмаса,но от там нататък въобще не съм разбрал че климатика съществува.Външното тяло е отгоре на блока и въобще не се чува.
При монтажа не измериха правилно растоянието и се наложи да запояват трабите.това проблем ли е?
За сега съм много доволен.Държа го на 20 градуса на режим quiet по електрония термометър температурата в стаята е 21.9t а влажността 59%
Цитат:
Първоначално публикувано от ivosladur
Здравейте.Да споделя и аз впечетленията си от климатика.
Първите 1-2 дена се чуваха пукания на пласмаса,но от там нататък въобще не съм разбрал че климатика съществува.Външното тяло е отгоре на блока и въобще не се чува.
При монтажа не измериха правилно растоянието и се наложи да запояват трабите.това проблем ли е?
За сега съм много доволен.Държа го на 20 градуса на режим quiet по електрония термометър температурата в стаята е 21.9t а влажността 59%
Имай милост!
Пусни вентилатора на автоматичен режим идват минусови градуси.
Ако искаш да ти е по-тихо го пусни в икономичен режим, докато може да топли в този режим -след това изключи тази функция.
Вдигнаха ли ти външното тяло на поне 40 см от пода на покрива???
Хубаво е ако отгоре е напълно открито около климатика да му направиш навес отгоре или поне от страната от която най-често духа, за да не направи външното тяло на климатика ти някоя снежна буря на "снежен човек", че вероятно ще има и навявания на сняг от зимните виелици.
Относно спойката-не съм специалист, но времето ще покаже.
Ако в студовете от неделя нататък няма пробем с отоплението най-вероятно няма проблем и със спойката, макар че проблемът от некачествена/замърсена спойка може да "изскочи и след няколко месеца.
Проблем ли е като го държа само на quiet.Така най ми харесва защото духа най-слабо а и има много цветя в стаята за който жената се претиснява,за сега са ок даже пускат нови листенца.
Ми проблем е разбира се.Хем мъчиш добичето хем и повече ток харчиш.
Цитат:
Проблем ли е като го държа само на quiet.Така най ми харесва защото духа най-слабо а и има много цветя в стаята за който жената се претиснява,за сега са ок даже пускат нови листенца.
Сложете цветята встрани от въздушната струя и въздушното течение, иначе ще им окапят листата...
Цитат:
Като стане студено , сам ще се откажеш .